Καμπανός - Νυρεμβέργη: Μαθητές με φανέλες ελληνικών ομάδων στη μνήμη του

Σπουδαία κίνηση από παιδιά και δασκάλους δημοτικού σχολείου στη Νυρεμβέργη

Ρεπορτάζ της Ραλλιώ Λεπίδου για τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star (26/01)

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα, στο πρώτο δημοτικό σχολείο της Νυρεμβέργης, μαθητές και εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων συμμετείχαν σε μία σπουδαία πρωτοβουλία.

Άλκης Καμπανός: Στο δικαστήριο η αδελφή του - Τι κατέθεσε

Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων για να στηρίξουν τις δράσεις της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για μία καμπάνια που ξεκίνησε με απόλυτο στόχο να αλλάξει το πρόσωπο της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα, που πολλές φορές χαρακτηρίζεται από βία.

Δίκη: «Κοιτάξτε με, είμαι η μάνα του Άλκη. Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;»

«Μαθητές & Εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νυρεμβέργης δείχνουν τον δρόμο και συμμετέχουν στις δράσεις της Δομής! Στόχος να βοηθήσουν να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα! Μέλη από όλον κόσμο μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δορυφόρος Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της Δομής» αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα social media.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top