Δίκη: «Κοιτάξτε με, είμαι η μάνα του Άλκη. Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;»

Συγκλόνισαν τα λόγια της όταν απευθύνθηκε στους 12 κατηγορούμενους

Συγκλόνισαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού στη δίκη για τον θάνατο του παιδιού τους / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της μητέρας του Άλκη Καμπανού, Μελίνας Κακουλίδου, απευθυνόμενη στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γιου της.

«Κοιτάξτε με, είμαι η μάνα του Άλκη. Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου. 1,90 ήταν» ήταν το ξέσπασμά της απέναντι στους 12 κατηγορούμενους νεαρούς.

Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Γιατί ζητούν συγγνώμη αφού δεν έκαναν κάτι;»

Το ξέσπασμα της μάνας του Άλκη προκάλεσε ρίγη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Δεν ήταν δολοφονία ήταν μια κτηνωδία που έζησε το δικό μου παιδί

«Αν είχαν και μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν κατάματα, στα μάτια μου θα έβλεπαν τον Άλκη. Τους έβλεπα καιρό, τους μελέτησα, ήθελα να δω ποια είναι αυτά τα παιδιά που δολοφόνησαν το δικό μου παιδί», είπε στην κατάθεσή της.

Μιλώντας για τον γιο της τόνισε ότι ο Άλκης «αποδεχόταν τους πάντες από μικρός. Από νωρίς έδειξε ότι έχει διαμορφωμένη προσωπικότητα. Ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, έλλειψη εγωισμού».

«Τριάντα χτυπήματα στο παιδί μου. Πολτοποίησαν το κρανίο του», σημείωσε, προσθέτοντας ότι καμία από τις μάνες των κατηγορουμένων δε ζήτησε ούτε μια συγγνώμη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top