Τέμπη: Την πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας

Αφορά υπηρεσιακούς, εργαζόμενους αλλά και πολιτικούς

Η πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά πολιτικών προσώπων κατέθεσε μέσου του δικηγόρου της μια από τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών.

Τέμπη: «Ο σταθμάρχης έκανε βάρδιες πριν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του»

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για μια 19χρονη φοιτήτρια που κατάφερε να βγει ζωντανή αποό το φλεγόμενο δεύτερο βαγόνι του Intercity 62. 

Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε και τώρα - αν και έχει επιστρέψει στο σπίτι του, παλεύει να σταθεί όρθιο. Έχει εφιάλτες, είναι άσχημα ψυχολογικά και αυτό που ζητάει είναι δικαίωση για τις 57 ψυχές που χάθηκαν. 

Τέμπη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο / Φωτογραφία Eurokinissi (Βασίλης Βερβερίδης)

Ζητά να πληρώσει όποιος έχει ευθυνη για αυτό το τρομερό δυστύχημα: υπηρεσιακοί, εργαζόμενοι, πολιτικοί, όσοι ήταν σε θέσεις «κλειδιά» και ελάμβαν αποφάσεις για τις υποδομές, τις προσλήψεις προσωπικού και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Χθες οι δικηγόροι της οι Μαντάς και Αποστολίδης πήγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Ο σκοπός δεν είναι η εκδίκηση, αλλά το να πέσει «φως» στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπως ισχυρίζονται.

Η μήνυση και όλη η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή, θα τα μελετήσει όλα και αυτός θα αποφασίσει αν θα στείλει τον φάκελο στη Βουλή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top