Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες

Ραγδαίες εξελίξεις

Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αλλά και οι δύο σταθμάρχες στον σταθμό της Λάρισας που είχαν απογευματινή βάρδια την ημέρα της ασύλληπτης τραγωδίας στα Τέμπη οδηγήθηκαν σήμερα στον ειδικό Εφέτη ανακριτή ώστε να απολογηθούν. Όλοι πήραν προθεσμία, ο επιθεωρητής για τις 30 Μαρτίου ενώ οι δύο σταθμάρχες για τις 24 Μαρτίου.

Τέμπη: Tι αναμένεται να υποστηρίξει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για τον σταθμάρχη

Κατηγορούνται για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών ενώ στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, αλλά και για σωματικές βλάβες.

Τέμπη: Τι θα ισχυριστεί ο επιθεωρητής

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Mega “Live news”, στις 25 Ιανουαρίου ο επιθεωρητής του ΟΣΕ είχε συγκαλέσει μια σύσκεψη μεταξύ των 14 σταθμαρχών για θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητές τους.

Τέμπη: Τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία - Το επίσημο έγγραφο

Ο επιθεωρητής στην απολογία του αναμένεται να υποστηρίξει ότι σε αυτή τη σύσκεψη, κανένας από τους συναδέλφους του δεν εξέφρασε κανένα παράπονο και δεν του είπε το ο,τιδήποτε αρνητικό για τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, παρόλο που αρκετοί υποστήριξαν εκ των υστέρων ότι είχαν επισημάνει την ανεπάρκειά του.

Ακόμη, ο επιθεωρητής αναμένεται να αναφέρει πως και ο ίδιος ο 59χρονος σταθμάρχης δήλωσε έτοιμος να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top