Τέμπη: «Μωρό βρέθηκε ζωντανό κάτω από το κάθισμά μου», Συγκλονίζει φοιτητής

Η μαρτυρία φοιτητή που σώθηκε και βοήθησε συνανθρώπους του

Βίντεο από Alpha

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ενός φοιτητή, επιβάτη του μοιραίου τρένου, ο οποίος επέζησε από τη σφοδρή σύγκρουση στα Τέμπτη και με μεγαλείο ψυχής βοήθησε συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη.

Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…» - Η τελευταία ανάρτηση των διδύμων

Ο Μιχάλης Κλάψης, φοιτητής από τους Λειψούς μίλησε στην εκπομπή Tlive για τις δραματικές στιγμές που έζησε:

«Καθόμουν στο τρία βαγόνι, στη θέση 54 και στο πρώτο χτύπημα εγώ έβλεπα ταινία. Το πρώτο πράγμα που κάνω ήταν να βάλω παντού δυνάμεις για να κρατηθώ. Ήταν τελείως αυθόρμητο. Ήταν το πρώτο χτύπημα που είδαμε και τη λάμψη, δεύτερο χτύπημα που λογικά ήταν αυτό που φύγαμε πάνω από τις ράγες και κάναμε τη σύγκρουση στο έδαφος και το τρίτο χτύπημα που σταματήσαμε. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω αν έχω χέρια-πόδια και πιάνω το κεφάλι μου να δω αν έχω χτυπήσει κάπου στο πρόσωπο ή στο κεφάλι».

Τέμπη: «Όλοι νέοι ήταν» - Κατέβηκε 10 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

«Είδα ένα μπουκάλι νερό στο πάτωμα, το έβαλα κατευθείαν στην τσέπη μου γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει, βρίσκω και το μπουφάν μου. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έχω πάντα μαζί μου μία εικόνα του αγίου Λουκά, την έχω πάντα μαζί μου. Ήταν μία κυρία που τάιζε το μωρό της με το μπιμπερό. Έβλεπα την ταινία δηλαδή και έβλεπα και το μωρό που το τάιζε η μητέρα του. Άκουσα την κυρία να φωνάζει "Βοήθεια, έχασα το μωρό". Ψάξαμε και βρήκαμε το μωρό, ήταν κάτω από το κάθισμά μου. Δύο θέσεις μπροστά.»

«Η κυρία με βρήκε πριν από λίγο στο Facebook, μου έστειλε μήνυμα, το μωρό είναι μια χαρά δεν έπαθε τίποτα και η κυρία έχει λίγες μελανιές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top