Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…» - Η τελευταία ανάρτηση των διδύμων

Ανατριχιάζουν τα προφητικά stories των κοριτσιών από το Καστράκι

«Ίσως φτάσουμε κάποτε» έγραφαν σε story οι δίδυμες πριν τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη - Βίντεο από STAR

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη. Ανατριχιαστική είναι η τελευταία προφητική ανάρτηση σε story των διδύμων από το Καστράκι, οι οποίες λίγο πριν την αναχώρηση τους έγραφαν: «Ίσως φτάσουμε κάποτε». 

«Ίσως φτάσουμε κάποτε», έγραψαν οι δίδυμες λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση / Φωτογραφία από STAR

Υπενθυμίζεται ότι οι δίδυμες ταξίδευαν μαζί με την πρώτη τους ξαδέλφη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδαζαν, ωστόσο δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την υφήλιο. 

«Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε»

Σημειώνεται ότι οι 20χρονες μαζί με την ξαδέρφη τους επέβαιναν στο πέμπτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, ωστόσο την ώρα της φονικής σύγκρουσης που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, βρέθηκαν στο κυλικείο. Μάλιστα, επιβάτης που περιέγραψε τις κινήσεις των κοριτσιών, ανέφερε ότι οι τρεις κοπέλες άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα του, όπου υπήρχε ένα κενό.

Τέμπη: «Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο» είπαν οι δίδυμες

«Είπαν μεταξύ τους "πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι" γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι. Την άλλη μέρα διάβασα για τα κορίτσια και σοκαρίστηκα ακόμη περισσότερο», είπε στον ALPHA.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top