Τέμπη: Η σπαρακτική έκκληση μίας μάνας που ψάχνει το παιδί της

Ο 23χρονος αγνοούμενος ήταν στο βαγόνι 5 - «Δεν είναι σε καμία λίστα»

Τέμπη

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η χώρα την υπεράνθρωπη προσπάθεια των διασωστών να εντοπίσουν και άλλους αγνοούμενους, ενώ κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών των επιβατών του Intercity 62, το οποίο συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη

Τέμπη: Φωτογραφία από το 3ο βαγόνι λίγο πριν από τη σύγκρουση

Η καταβεβλημένη από την αγωνία μητέρα του 23χρονου αγνοούμενου Ντένις, μίλησε στους δημοσιογράφους, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον γιο της, να επικοινωνήσει μαζί της

Στη λίστα με τους αγνοούμενους από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη βρίσκεται και ο 23χρονος Ντένις, τον οποίο αναζητά η οικογένειά του. Ο 23χρονος είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο και βρισκόταν στο 5ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity, ενώ επικοινώνησε και με τον πατέρα του λίγο πριν τη σύγκρουση των δύο τρένων. «Πατέρα έρχομαι... », του είπε στο τηλέφωνο και λίγο μετά κόπηκε η γραμμή, μπορεί και λόγω της σύγκρουσης. 

Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία - Το τελευταίο «αντίο» στην Αθηνά

Η καταβεβλημένη από την αγωνία μητέρα του 23χρονου, μίλησε στους δημοσιογράφους, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον γιο της, να επικοινωνήσει μαζί της: «Το παιδί μου λέγεται Ντένις, το εισιτήριό του ήταν βαγόνι 5, θέση 22. Δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες, είναι στη λίστα με τους αγνοούμενους προς το παρόν. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται. Ήταν σε ένα βαγόνι που σώθηκαν πολλά παιδιά».

Τέμπη: Ιστορίες ανθρώπων που σώθηκαν από τύχη την τελευταία στιγμή

Η γυναίκα μετά βίας μιλούσε στις κάμερες. «Κάνω έκκληση προς όλα τα παιδιά, τα οποία βγήκαν από αυτό το βαγόνι, αν τον είδαν στη θέση 22, αν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες, να με ενημερώσουν, γιατί δεν το βρίσκω το παιδί μου... Ήταν σε ένα βαγόνι που, δόξα τω Θεώ, πολλά παιδιά σώθηκαν.

Δεν ξέρω εάν ήταν στη θέση του την ώρα της σύγκρουσης ή εάν είχε σηκωθεί να πάει προς το κυλικείο. Μια έκκληση, παρακαλώ, προς όλους, προς όλα τα παιδιά, εάν κάποιος τον αναγνωρίζει να με ενημερώσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top