Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία - Το τελευταίο «αντίο» στην Αθηνά

Η 34χρονη μητέρα ενός παιδιού δύο ετών κηδεύεται στην Κατερίνη

Τέμπη

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η κηδεία ενός εκ των θυμάτων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62, που η σύγκρουσή της με εμπορικό τρένο στα Τέμπη είχε ως τραγικό απολογισμό να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. 

Τέμπη: Νεκρή η 28χρονη Ελπίδα – «Πώς θα γυρίσω σε άδειο σπίτι;»

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν δυστυχώς και η 34χρονη Αθηνά, η οποία κηδεύεται σήμερα στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η κηδεία ενός εκ των θυμάτων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62

Η Αθηνά, μητέρα ενός παιιδού μόλις δύο ετών, επέβαινε στη μοιράια αμαξοστοιχία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύζυγός της, που ήταν και αυτός επιβάτης του τρένου, νοσηλεύεται ακόμη τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας. 

Μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα ο αδελφός της, ποδοσφαιριστής του Πιερικού, αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη.

Πατέρας 26χρονου αγνοούμενου: «Πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

Οι διασώστες δουλεύουν νυχθημερόν για τον εντοπισμό των αγνοουμένων / Φωτογραφία eurokinissi

Μαρτυρία μητέρας - Τέμπη: «Γεμάτο φοιτητές το κυλικείο, γιατί είχε πρίζες»

Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής, αναρτώντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media:

«Δυστυχώς, το τελευταίο ταξίδι της Αθηνάς μας είχε προορισμό τον ουρανό. Ας αναπαυτεί η ψυχή σου όπως πρέπει και σου υποσχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδάκι σου. Καλό ταξίδι Αθηνούλα μου, εις το επανιδείν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top