Τέμπη: «Τον φάγανε τον λεβέντη μας. Πήγε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

Ξεσπά ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που αγνοείται

Τέμπη: «Πήγαινε Να Ζητήσει Την Κοπέλα Του Σε Γάμο»

Καταρρακωμένος εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/3) στην τηλεόραση ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη και εξακολουθεί να αγνοείται.

ερευνες αγοουμενοι τεμπη

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τους αγνοούμενους από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη/ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

«Μας τον φάγανε τον λεβέντη, μας τον φάγανε δυστυχώς και δεν ξέρουμε πού βρίσκεται και πού είναι και αν θα τον βρούνε ποτέ. Μιλήσαμε προτού φύγει, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι θα έφευγε. Ήταν στην Αθήνα, είχε κατέβει με έναν φίλο του που είναι επίσης αγνοούμενος. Το είχε κάνει αυτό το ταξίδι άλλες δυο φορές και πάντα είχε καθυστερήσεις το τρένο. Την τελευταία φορά είχε 1,5 ώρα καθυστέρηση και τους είχαν πει ότι θα τους δώσουν αποζημίωση. Σαν να το ήξερα και του είπα όταν έφευγε να πάει με κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του νεαρού που αγνοείται στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αποκάλυψη Star: Ειδοποίησαν τον σταθμάρχη 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση!

Τέμπη: «Πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

Στη συνέχεια, ο συγκλονισμένος πατέρας αποκάλυψε πως ο γιος του δεν έμενε στην Ελλάδα τα περασμένα χρόνια, αλλά στην Ισπανία και εδώ και λίγο καιρό είχε επιστρέψει στη χώρα. Πριν το μοιραίο ταξίδι, ο 26χρονος είχε ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει τους γονείς της συντρόφου του και να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ο γιος μου ζούσε στο εξωτερικό και πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα. Καλύτερα να μην ερχόταν ποτέ. Ήταν στην Ισπανία… Πήγε στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του και να τη ζητήσει σε γάμο. Η σύντροφός του είναι σε άθλια κατάσταση. Όλοι είμαστε σε άθλια κατάσταση. Όλος ο κόσμος είναι σε άθλια κατάσταση για τα παιδιά αυτά… Ακόμη δε μας έχει ειδοποιήσει κανείς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top