Αποκάλυψη Star: Ειδοποίησαν τον σταθμάρχη 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση!

Η επικοινωνία που έχει καταγραφεί για την τραγωδία στα Τέμπη

Μια σημαντική αποκάλυψη για το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη και την επικοινωνία που είχε ο σταθμάρχης με συνάδελφό του έφερε στο «φως» το Star

Μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι κατέβαινε εμπορικό τρένο.

Κούγιας για Τέμπη: Με παρέμβαση πολιτικού τοποθετήθηκε ο σταθμάρχης!  

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης του Ο.Σ.Ε. Νέων Πόρων που βρίσκεται αμέσως μετά τον σταθμο της Λάρισας και λίγα χιλιόμετρα το σημείο της τραγωδίας, φέρεται να είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο σταθμάρχη ότι κατεβαίνει εμπορικό τρένο. 

Τέμπη: Οργή και σπαραγμός στις αναγνωρίσεις - Ταυτοποιήθηκαν 24 σοροί

Αποκάλυψη Star για Τέμπη - Η ενημέρωση του σταθμάρχη

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star Αλέξανδρος Γύγος, ο 59χρονος σταθμάρχης που έχει συλληφθεί για την τραγωδία είχε ενημερωθεί με εσωτερική επικοινωνία από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων ότι η εμπορική αμαξοστοιχία φεύγει από την κάθοδο με κατεύθυνση προς Αθήνα στις 23:04, 17 λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση. Η συγκεκριμένη επικοινωνία είναι καταγεγραμμένη.

Ο συγκεκριμένος σταθμάρχης ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν στις αρχές που ερευνούν την τραγωδία.

Τέμπη: Βαριές οι κατηγορίες σε βάρος του σταθμάρχη

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο άνδρας φέρεται να έχει παραδεχθεί το μοιραίο λάθος του. 

Σήμερα, ο συνήγορός του Στέφανος Παντζαρτζίδης, σε δηλώσεις του, είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία.

Επίσης, είπε πως αν και είναι νωρίς ακόμη για όλα, «θα πρέπει να μην κοιτάμε μόνο το δέντρο και να χάνουμε το δάσος» σημειώνοντας πως όλα τα υπόλοιπα θα μελετηθούν εφόσον ληφθεί το αντίγραφο της δικογραφίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top