Τέμπη: Οργή και σπαραγμός στις αναγνωρίσεις - Ταυτοποιήθηκαν 24 σοροί

Οδύνη για τους συγγενείς των θυμάτων

Τέμπη: Θρήνος Στις Αναγνωρίσεις Πτωμάτων Στη Λάρισα

Πόνος, οδύνη, σπαραγμός. Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τις εικόνες έξω από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου φτάνουν οι σοροί των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών.

Τέμπη: Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους - Μεγαλώνει η λίστα

Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται δραματικά και μέχρι στιγμής έφτασε τους 57, σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο έχουν φτάσει και 10 σακούλες με ανθρώπινα μέλη, τα οποία πρέπει και αυτά να ταυτοποιηθούν.

Τέμπη: Θρήνος έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Θρήνος έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας / Intime

Τέμπη: «Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή»

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 24 πτώματα: 20 με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, δύο με ανάλυση DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων και δύο μόνο από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Και η αγωνία μεγαλώνει, καθώς έχουν ληφθεί ιστοί από 55 σορούς και δείγματα από 52 συγγενείς πρώτου βαθμού. Ακόμα, έχουν ληφθεί 26 δείγματα από ανθρώπινα μέλη.

Τέμπη: «Η απόφαση είναι να μη δουν τους νεκρούς οι συγγενείς τους»

Τέμπη: Οδυρμός έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Δεκάδες σακούλες με ανθρώπινα μέλη φτάνουν στο νοσοκομείο Λάρισας για ταυτοποίηση / Intime

Τέμπη: Θρήνος έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Από χθες το νοσοκομείο της Λάρισας έχει γεμίσει από ανθρώπους που ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τους συγγενείς τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο. Δίνουν δείγμα DNA για την ταυτοποίηση, καθώς η αναγνώριση των πτωμάτων είναι αδύνατη: τα θύματα είτε έχουν απανθρακωθεί, είτε έχουν διαμελιστεί.

Οι κραυγές των γονέων που μαθαίνουν ότι δε θα δουν ξανά τα παιδιά τους «ραγίζουν» καρδιές. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι «χάθηκαν» τόσο άδικα...

Τέμπη: Αγωνία από τους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου

Αγωνία και πόνος έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας / Intime

Τέμπη: Συγγενείς ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους τους

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς των αγνοούμενων προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα της ελπίδας και να απομακρύνουν το άσχημο σενάριο από το μυαλό τους.

Τέμπη: 56 οι αγνοούμενοι

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ΕΛΑΣ ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες.

«Τονίζεται το μέχρι στιγμής, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς. Αυτήν την ώρα ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί είναι 57 δηλαδή ένας περισσότερος από αυτούς που έχουν δηλωθεί στον κατάλογο» αναφέρθηκε στη ενημέρωση της πυροσβεστικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top