Οι αγνοούμενοι των Τεμπών - Η ιστορία της Ελπίδας, της Αγάπης, του Βάιου

Στους 56 οι επιβάτες που δεν έχουν δώσει σημείο ζωής

Τέμπη: Αγωνία Για Τους Αγνοούμενους - Μεγαλώνει Η Λίστα

Δεν έχει τέλος η αγωνία για τους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου των Τεμπών που αγνοούνται. Διανύουμε το δεύτερο 24ωρο από τη σύγκρουση των τρένων και δεν έχουν μάθει ακόμη καμία πληροφορία για τα παιδιά τους.

Τέμπη: «Οι τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα εξαϋλώθηκαν»

Η λίστα με τους αγνοούμενους μεγαλώνει. Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συνολικά 56 επιβάτες που δεν έχουν εντοπιστεί. Οι περισσότεροι από αυτούς νέοι άνθρωποι και φοιτητές που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας. 

Τέμπη: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Οι συγγενείς τους είναι σε απόγνωση. Τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει δεκάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ελπίδα να μάθουν έστω μια πληροφορία για το πού βρίσκονταν όταν έγινε το κακό. 

Τέμπη: Αγωνία για τους αγνοούμενους - Οι συγγενείς τους ψάχνουν πληροφορίες

Η λίστα των αγνοούμενων μακραίνει. Οι συγγενείς τους περιμένουν το θαύμα και ζητούν μέσω αναρτήσεων να μάθουν τι απέγιναν οι άνθρωποί τους.

Αθηνά 

Ανάμεσά τους η 32χρονη μητέρα Αθηνά. Ταξίδευε με τον άνδρα της για την Κατερίνη μέχρι που συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο σύζυγός της διασώθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όμως η ίδια αγνοείται.

αθηνα τεμπη

Αθηνά 

Αναστάσιος 

Ο 20χρονος Αναστάσιος επιβιβάστηκε στο Intercity 62 από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι οικείοι του και η οικογένειά του, ψάχνουν απεγωσμένα να μάθουν νέα του νεαρού φοιτητή της Γεωπονικής. 

Ελπίδα 

Ώρες αγωνίας και για την 28χρονη Ελπίδα που επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Οι γονείς της έδωσαν τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα, προκειμένου να μάθουν οποιαδήποτε πληροφορία για το παιδί τους.

ελπιδα τεμπη

Βάιος 

Ο αδερφός ενός αγνοούμενου κάνει και εκείνος συνεχείς αναρτήσεις για να βρεθεί ο 34χρονος αδερφός του, Βάιος.

Ιφιγένεια

Η 22χρονη Ιφιγένεια πιθανόν να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι με τον φίλο της, ο οποίος απεγκλωβίστηκε. Οι γονείς της την αναζητούν.

ιφιγενεια τεμπη

Ελισάβετ

Η 26χρονη Ελισάβετ ταξίδευε μαζί με τη γάτα της και αγνοείται. Οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει. Έχει τατουάζ στο αριστερό της χέρι. 

Κυπριανός από την Κύπρο

Ο 22χρονος Κυπριανός, φοιτητής Νομικής, είχε πάει στην Αθήνα για ένα προσωπικό θέμα. Οι γονείς του δεν έχουν μάθει νέα του τις τελευταίες ώρες και φοβούνται για τα χειρότερα. 

κυπριανος τεμπη

Αναστασία από την Κύπρο

Η 24χρονη επέβαινε στο τρίτο βαγόνι. Δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της, οι οποίοι, κρατώντας τη φωτογραφία στα χέρια τους, ψάχνουν να μάθουν πληροφορίες.

Ντένης

Ο 23χρονος Ντένης δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ της Τρίτης. Ήταν γύρω στις 23:30 όταν επικοινώνησε με τη μητέρα του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Οι συγγενείς του έδωσαν τις φωτογραφίες του στη δημοσιότητα σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι γι΄αυτόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top