Τέμπη: «Λύγισε» ο αδελφός της Ελπίδας - «Πώς θα γυρίσω σε άδειο σπίτι;»

Νεκρή η 28χρονη φοιτήτρια - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Τέμπη: Νεκρή Η 28χρονη Ελπίδα

Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγο η σορός της 28χρονης Ελπίδας, την φοιτήτριας Αρχιτεκτονικής, η οποία επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη και την αναζητούσαν τα αδέλφια και οι γονείς της. 

Ο αδελφός της, μιλώντας στο Star, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να κρύψει την οδύνη του. 

Τέμπη: «Το παιδί μου θα το πάρω σε κουτί, τεμαχισμένο»

«Είναι ανεπίτρεπτο, εξευτελιστικό και ανεύθυνο να λένε ότι λάθη γίνονται. Όταν έχεις να κάνεις με 400 ζωές δε λες λάθη γίνονται. Λάθη γίνονται… εμένα την αδελφή μου θα μου τη φέρουν πίσω;», αναρωτήθηκε ο αδελφός της Ελπίδας, χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγανάκτησή του. 

Όπως είπε, δεν είναι δυνατόν να αφήνουν έναν άπειρο άνθρωπο να έχει την ευθύνη για τόσες ανθρώπινες ζωές. 

Τέμπη: «Οι δίδυμες είπαν θα πάνε στο κυλικείο μέχρι να βρουν να κάτσουν»

«Ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή, παρά το ότι γνώριζα ότι δεν είναι ζωντανή, ότι θα γίνει η έκπληξη και θα την βρούμε. Εγώ θα πάω τώρα Θεσσαλονίκη, θα ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μας και θα βρω τα ρούχα της, τα πράγματά της κι εκείνη πουθενά. Τι θα γίνει τώρα;», είπε. 

Περιγράφοντας την αδελφή του σημείωσε ότι ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, εξαιρετικά δυναμικός, που κατάφερνε να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία και να αντιμετωπίσει με χαμόγελο κάθε καταστροφή. 

Τέμπη: «Το κυλικείο ήταν γεμάτο φοιτητές γιατί έχει πρίζες»

«Χαμογελούσε και σου έφτιαχνε τη διάθεση που την έβλεπες. Αν δεν είχα την Ελπίδα δε θα είχα καταφέρει, όσα έχω καταφέρει έως τώρα. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε να κοιτάω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, με συμβούλευε. Της υπόσχομαι ότι θα κάνω όλα όσα μου έχει πει», είπε ο Σεραφείμ. 

«Ο σταθμάρχης ήθελε να συνταξιοδοτηθεί σιδηροδρομικός» - «Ήταν άπειρος»

Όσο για τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν γι’ αυτήν την τραγωδία, τα λόγια του είναι αποστομωτικά. 

Τέμπη: Νεκρός ο Βάιος Βλάχος που τον αναζητούσε ο αδελφός του

«Και που παραιτήθηκαν κάποιοι τι θα γίνει; Η αδελφή μου δε γυρίζει πίσω. Τι να τις κάνω τις παραιτήσεις τους; Την αδελφή μου μπορούν να μου τη φέρουν πίσω;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top