Τέμπη: Νεκρός ο Βάιος που τον αναζητούσε ο αδελφός του

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA

Τέμπη: Νεκρός Ο Βάιος

Οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του 34χρονου Βάιου επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο άτυχος άνδρας βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη

Tέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 34χρονης Αθηνάς, μητέρας ενός παιδιού

Το βράδυ της Πέμπτης ο επίλογος της τραγωδίας για την οικογένεια του Βάιου γράφτηκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Το τηλεφώνημα που όλοι έτρεμαν έγινε και οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι δυστυχώς ο Βάιος δεν είναι πια ζωντανός. 

Μητέρα γνωστού ηθοποιού η 55χρονη υπάλληλος του ΑΧΕΠΑ που βρέθηκε νεκρή

Οι γονείς του, Μαρία και Χρήστος, ιδιαίτερα αγαπητοί επιχειρηματίας στην Καρδίτσα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλες οι ελπίδες τους γκρεμίστηκαν. Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Twitter, ο αδελφός του, Βαγγέλης, ο οποίος μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι ο γιος του θα καταφέρει φέτος το καλοκαίρι να παίξει με τον θείο του. 

Ο 34χρονος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφό του και το σκυλάκι τους για να συναντήσουν φίλους το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσαν κι εργάζονταν. 

Τέμπη: Tαυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας

Η σύντροφός του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Λάρισας και ακόμα δε γνωρίζει πως ο αγαπημένος της δεν είναι πια στη ζωή. 

Τέμπη: «Νιώθω έως και ένοχα απέναντι στους ανθρώπους που έφυγαν»

Συνολικά 57 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 56 αγνοούνται. Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα στο σημείο της τραγωδίας και αναμένεται να ολοκληρωθούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top