Τέμπη: «Το παιδί μου θα το πάρω σε κουτί, τεμαχισμένο»

Ράγισε καρδιές ο πατέρας της αγνοούμενης Ελπίδας

Τέμπη: Συγκλονίζει Ο Πατέρας Της Ελπίδας

Ασύλληπτος είναι ο πόνος των οικογενειών των νεκρών και των αγνοουμένων από την τραγωδία στα Τέμπη

Σήμερα οι πρώτες σοροί θα παραδοθούν στις οικογένειές τους για να γραφτεί η τελική πράξη του δράματος. Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται η 28χρονη Ελπίδα, η οποία σπούδαζε Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη κι επέστρεφε από την Αθήνα, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Τέμπη: Ανατριχιαστικές ιστορίες ανθρώπων που σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Ο πατέρας της, διαλυμένος και αποκαμωμένος από τον πόνο και την οδύνη έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα ότι θα βρει το παιδί του ζωντανό. 

«Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο… Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου», είπε στο ΟΡΕΝ.

Τέμπη: «Σε φυλακή της Τουρκίας ο πατέρας του - Δε θα είναι στην κηδεία»

Ο κ. Χρήστος έχει άλλα δύο αγόρια, τα οποία επίσης σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και έμεναν με την αδελφή τους. Μάλιστα από καθαρή τύχη δεν μπήκαν στο μοιραίο τρένο, καθώς τελευταία στιγμή χάλασε το lap top τους και αποφάσισαν να μείνουν μία ακόμα μέρα στην Αταλάντη για να το φτιάξουν. 

Τέμπη: «Την ώρα της τραγωδίας είχαν πάρτι στον σταθμό της Λάρισας»

«Θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», είπε ο πατέρας της 28χρονης με δάκρυα στα μάτια.

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε; Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω ένα σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της», πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Αναφερόμενος, δε, στη διαδικασία που περιμένουν να ολοκληρωθεί είπε «όσοι έχουν ταυτοποιηθεί, θα πάρει ο καθένας το δικό του άτομο στο κουτί, διότι επιζών δεν υπάρχει πια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top