Τέμπη: «Σε φυλακή της Τουρκίας ο πατέρας του. Δε θα είναι στην κηδεία»

Η έκκληση συγγενή του 28χρονου νεκρού μηχανοδηγού

μηχανοδηγός και συγγενής
Όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο συγγενής του 28χρονου μηχανοδηγού

Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν αυτές τις ώρες οι συγγενείς των νεκρών και των αγνοουμένων από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Tέμπη: Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου 28χρονου μηχανοδηγού

Ένα από τα θύματα είναι και ο 28χρονος μηχανοδηγός, ο οποίος βρισκόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία ως εκπαιδευόμενος δίπλα σε έναν πιο έμπειρο συνάδελφό του. «Ο Νικόλας ήταν σε αυτή τη δουλειά σχεδόν δύο χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί που δούλευε από μικρός», περιέγραψε συγγενής του μηχανοδηγού.

Τέμπη: «Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια, ζω τον ίδιο εφιάλτη»

«Ακόμη δεν έχουμε κάτι, περιμένουμε να γίνει ταυτοποίηση. Έχουν ζητήσει dna από τις πρώτες μέρες», είπε ο κ.Καρυδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο συγγενής του άτυχου μηχανοδηγού, μέσα σε λυγμούς, είπε πως ο πατέρας του Νίκου είναι σε φυλακή της Τουρκίας και θα αποφυλακιστεί μετά το Πάσχα.

Τέμπη: «Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», γράφει το CNN Turk

«Δε θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Κάνω έκκληση στην πολιτεία μήπως μπορεί να γίνει κάτι και να έρθει» είπε ο κ.Καρυδόπουλος.

Στο μεταξύ, χθες, η σύντροφος του μηχανοδηγού έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση για τον άνθρωπό της. «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ’ αγαπώ για πάντα», έγραψε στο facebook, μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία.

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook η σύντροφος του 28χρονου μηχανοδηγού

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook η σύντροφος του 28χρονου μηχανοδηγού

Στην εικόνα, φαίνεται το ζευγάρι να χαμογελά ευτυχισμένο. Η κοπέλα κάθεται στα πόδια του συντρόφου της και κρατά μια τούρτα σε σχήμα τρένου. «Γιόρταζαν τον έναν χρόνο που ο Νικόλας ήταν στη δουλειά», σημείωσε ο συγγενής του μηχανοδηγού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top