Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση του πιλότου για την κόρη του

Διαψεύδει ότι είχε επικοινωνία με τη Λυδία μέσω βιντεοκλήσης

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν υποστήριξε πως οι γονείς του πιλότου τον έφεραν σε επικοινωνία με την κόρη του μέσω βιντεοκλήσης

Τον ισχυρισμό της οικογένειας της Καρολάιν ότι είχε βιντεοκλήση με την κόρη του μέσα από τις φυλακές διέψευσε μέσω της δικηγόρου του ο πιλότος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 19χρονης συζύγου του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Οι κρυφές βιντεοκλήσεις του πιλότου με την κόρη του

Σε ανακοίνωσή της, η Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία ανέλαβε την υπεράσπισή του, αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο πιλότος διεψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με την κόρη του, Λυδία

Ο πιλότος διεψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με την κόρη του, Λυδία

«Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να ειπώνονται τέτοιου είδους αναληθή και ανυπόστατα περιστατικά και ειδικά από συνηγόρους της υπόθεσης, που όχι μόνο θίγουν τον εντολέα μου αλλά αμαυρώνουν και αλλοιώνουν αυθαίρετα και θεσμικά όργανα, εν προκειμένω το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα».

Κάλεσε, επίσης, τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν αν έχει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται να τις καταθέσει στις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές. 

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία ήδη τον φωνάζει ''μπαμπά'' στις Φιλιππίνες»

Η πλευρά των γονέων της 19χρονης μητέρας καταγγέλει πως οι γονείς του Μπάμπη, προσπάθησαν να φέρουν κρυφά τη 2,5 ετών Λυδία σε επικοινωνία με τον πατέρα της, μέσω βιντεοκλήσης από τις φυλακές Μαλανδρίνου. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης. 

Οι υποψίες φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν οι γονείς του πιλότου, μια μέρα που ήταν στο σπίτι τους, είχαν πάρει - χωρίς άδεια - το παιδί για μισή ώρα και όταν επέστρεψε η Λυδία είπε τη λέξη «μπαμπά». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πιλότου για τη κόρη του Λυδία

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, σας ενημερώνω, ως πληρεξούσια δικηγόρος του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ότι, κατόπιν εντολής του, θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων, προκειμένου να σταματήσουν να διαδίδονται ψευδή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Στα «μαχαίρια» οι γονείς πιλότου - Καρολάιν: Γιατί κάλεσαν την αστυνομία

Το τελευταίο ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο περιστατικό που διαδόθηκε και ταυτόχρονα αναπαράχθηκε σε όλα τα μέσα, ήταν εκείνο της δήθεν επικοινωνίας του  εντολέα μου με την κόρη του Λυδία μέσω “βιντεοκλήσης” και ενώ ο ίδιος βρίσκεται  έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης στο Μαλανδρίνο. Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να ειπώνονται τέτοιου είδους αναληθή και ανυπόστατα περιστατικά και ειδικά από συνηγόρους της υπόθεσης, που όχι μόνο θίγουν τον εντολέα μου αλλά αμαυρώνουν και αλλοιώνουν αυθαίρετα και θεσμικά όργανα, εν προκειμένω το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα. Αν ο συνήγορος έχει αποδείξεις για τα όσα ψευδώς ισχυρίζεται και υποστηρίζει εν τέλει θα έπρεπε να τα είχε  καταθέσει στο σωστό χρόνο στις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές.

«Oι γονείς του Μπάμπη έβαλαν τη Λυδία να του μιλήσει - Έλεγε "μπαμπά"»

Επιπλέον οφείλω να επισημάνω ότι στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται ο εντολέας μου διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό τυχόν παράνομων αντικειμένων.

Επιπροσθέτως, ο ίδιος έχει σεβαστεί απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις και ειδικά σε ό,τι αφορά στην κόρη του Λυδία. Ουδέποτε επεδίωξε, ούτε είχε, αλλά ούτε και έχει την παραμικρή επικοινωνία με το παιδί του, από τη μέρα της σύλληψής του.

Πατέρας Καρολάιν: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης σκότωσε την κόρη μου»

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πλευρές οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η υπόθεση αυτή ήδη αποτελεί μία τραγωδία, και οι όποιες επιπλέον ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις έχουν ως σκοπό την αλλοίωση και τη σύγχυση των πραγματικών γεγονότων».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top