Γλυκά Νερά: «Η Λυδία ήδη τον φωνάζει ''μπαμπά'' στις Φιλιππίνες»

Αλλάζει επίθετο η κόρη της Καρολάιν - Ανοιχτό το ενδεχόμενο της υιοθεσίας

Η μικρή Λυδία αλλάζει επίθετο. Τα δύο πιθανά σενάρια / Βίντεο Ant1

Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Το κοριτσάκι βρίσκεται ήδη στις Φιλιππίνες και οι παππούδες της επιθυμούν να παραμείνει εκεί, μακριά από όσα τη συνδέουν με την Ελλάδα.

Στα «μαχαίρια» οι γονείς πιλότου - Καρολάιν: Γιατί κάλεσαν την αστυνομία

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται να δώσουν στη μικρή Λυδια είτε το επώνυμο Κράουτς, όπως έλεγαν τη μητέρα της ή να λάβει το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, κοντά στους οποίους ζει το παιδί μαζί με τη γιαγιά του, Σούζαν.

«Oι γονείς του Μπάμπη έβαλαν τη Λυδία να του μιλήσει - Έλεγε "μπαμπά"»

Αλλάζει επίθετο η κόρη της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν η εγγονή τους να αλλάξει επίθετο

«Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρας της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού. Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Την ίδια ώρα, ο καταδικασμένος συζυγοκτόνος προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσα από τη φυλακή να «μπλοκάρει» την αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας.

Η μικρή Λυδία βρίσκεται στις Φιλιππίνες και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί από την αδελφή της Καρολάιν

Η μικρή Λυδία βρίσκεται στις Φιλιππίνες και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί από την αδελφή της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σκέψεις να υιοθετηθεί η Λυδία από την αδελφή της Καρολάιν

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το δεύτερο ενδεχόμενο για το επίθετο είναι πιο πιθανό, καθώς υπάρχει η σκέψη η μικρή Λυδία να υιοθετηθεί από την αδελφή της Καρολάιν. 

Ήδη το παιδί φαίνεται ότι αποκαλεί «μπαμπά» τον θείο της με τον οποίο μεγαλώνει το τελευταίο διάστημα στις Φιλιππίνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top