Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία από φάρσα για βόμβες

Στάλθηκαν emails με αναφορά στο Ισλάμ - «Θα ανατινάξουμε το αεροδρόμιο»

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι μεγάλα νοσοκομεία μετά από e-mail που εστάλη για τοποθέτηση βόμβας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Έληξε ο συναγερμός, που σήμανε το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μετά από email, το οποίο προειδοποιούσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα

Πτήση Ryanair: Το χρονικό του θρίλερ στον αέρα και ο ρόλος των F-16

Σύμφωνα με πληροφορίες στο email , στο οποίο γινόταν αναφορά στο Ισλάμ, υπήρχε η απειλή «θα ανατινάξουμε όλο το αεροδρόμιο». Ο χώρος για τον οποίο έγινε αναφορά στο email εκκενώθηκε, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, αλλά δε βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Emails για βόμβα και σε έξι νοσοκομεία

Απειλητικά emails για τοποθέτηση βόμβας εστάλησαν και σε έξι νοσοκομεία, τον Ευαγγελισμό, το νοσοκομείο Παμακάριστος, το Τζάνειο, το Γ. Γεννηματάς, το Ερρικός Ντυνάν και το Παίδων.

Αστυνομικές δυνάμεις με σκύλους ανιχνευτές εκρηκτικών πραγματοποίησαν ελέγχους στα νοσοκομεία, χωρίς να βρεθεί κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας των email τόσο στο αεροδρόμο «Ελ. Βενιζέλος», όσο και στα νοσοκομεία είναι ένας και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Η εκτίμηση των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που χειρίζονται την υπόθεση είναι ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν σύντομα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top