Μοσχάτο: «Η χήρα του 50χρονου βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά φοβάται»

Αρνείται ο δικηγόρος της ότι είναι εξαφανισμένη

Στην Αθήνα βρίσκεται η χήρα του 50χρονου ασφαλιστή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένο μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, όπως είπε ο δικηγόρος της, Αλέξιος Αθανασόπουλος.

Μοσχάτο: Στη φυλακή η 47χρονη -Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του λογιστή

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι φήμες ότι η γυναίκα έχει διαφύγει στο εξωτερικό δεν ισχύουν. 

Ο 50χρονος, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος

«Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα, τη συνάντησα ο ίδιος. Ακούστηκαν πράγματα που την ενέπλεκαν και έθεταν την ίδια και τα παιδιά της σε κίνδυνο. Δεν πήρε χρήματα και δε διέφυγε στην Αλβανία, τα διαψεύδω και τα δύο», τόνισε ο δικηγόρος.

Μοσχάτο: Απολογείται η 47χρονη – Φιλοξένησε τον 50χρονο μετά τον ξυλοδαρμό

Μοσχάτο: «Η χήρα του 50χρονου δε γνώριζε τίποτα για τη δράση»

Παράλληλα η χήρα του 50χρονου ασφαλιστή ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της. 

Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου

«Τη μόνη επίθεση που γνωρίζει είναι αυτή του περασμένου Σαββάτου, δύο μέρες πριν την δολοφονία του. Την πληροφορήθηκε από γείτονες του γραφείου, οι οποίοι της είπαν σε ανθρώπινο επίπεδο τι γίνεται στο γραφείο του. Δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του συζύγου της», πρόσθεσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Σημείωσε επίσης ότι η ίδια βρίσκεται στη διάθεση των αρχών και πως μπορούν να ελεγχθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και των συγγενικών της προσώπων, για να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι πήρε η ίδια κάποια χρήματα. 

Μοσχάτο: Οι λογαρισμοί της οικογένειας

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του λογιστή, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο Mega είπε για τους λογαριασμούς του 50χρονου: 

Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο 50χρονος

«Η σύζυγος πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Εάν όμως είναι ένας λογαριασμός δανείου, θα πρέπει μόνες τους οι αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς που είχε ο ίδιος ο δολοφονηθείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Είχα πει πως είναι αναμενόμενη η προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Προφυλακίστηκε χθες η 47χρονη διότι ήταν μία πολύωρη ανάκριση και ο ανακριτής ήθελε και θέλει να δει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top