Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Εμφανίστηκε η σύζυγος του θύματος - Τι απαντά για την υπόθεση

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο. Στα χέρια των αρχών υπάρχει και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό της η κατηγορούμενη, η οποία τον είχε επισκεπτεί λίγες ημέρες πριν την τραγωδία. Την ίδια ώρα ο γιος της 47χρονης «σπάει» τη σιωπή του στο Star.

Μοσχάτο: «Η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες» λέει η δικηγόρος της

H 47χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση του Μοσχάτου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα και φέρεται να είχε συναντηθεί μαζί τέσσερις ημέρες πριν καλέσει την αστυνομία για να τους ενημερώσει για τη φερόμενη αυτοκτονία του.

Μοσχάτο: «Αγαπούσε τη ζωή, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφυγε έτσι»

Μοσχάτο - η κατηγορούμενη στην υπόθεση θανάτου 50χρονου λογιστή

Η κατηγορούμενη κατέγραψε με το κινητό της τη δίωρη επίσκεψη στο σπίτι του λογιστή

Την ίδια ώρα, και δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του θύματος έχει στα χέρια της η Ασφάλεια. Σε αυτό ακούγεται η κατηγορούμενη να διαπληκτίζεται έντονα με το θύμα:

Κατηγορούμενη: Απατεώνα, με έκλεψες! Θα σε σκοτώσω, γιατί αν πας στον Κορυδαλλό θα περάσεις καλά!

50χρονος: Σου ζητώ συγγνώμη...

Η κατηγορούμενη ήταν στο σπίτι του 50χρονου για δύο ολόκληρες ώρες, τις οποίες κατέγραψε με το κινητό της. Η ενέργειά της αυτή δημιουργεί ερωτήματα, όπως το γιατί ήθελε να έχει καταγεγραμμένα όσα συνέβησαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήθελε να έχει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι το θύμα της είχε αρπάξει χρήματα.

Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο 50χρονος

Μοσχάτο: Ο γιος της κατηγορούμενης αποκαλύπτει στο Star

Ο γιος της κατηγορούμενης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη μητέρα του. Όπως είπε, είναι σίγουρος ότι η μητέρα του είναι αθώα και ότι πριν το περιστατικό δεν είχε εκφράσει την αγανάκτησή της:

Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου... Έχω μιλήσει μαζί της πολύ λίγο...

Νεκρός 50χρονος λογιστής στην Πάτρα

Μοσχάτο: Εμφανίστηκε η γυναίκα του θύματος

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μαρτυρίες προς τις αρχές που αναφέρουν ότι ο λογιστής είχε πει σε κάποια άτομα ότι η εν διάστασει σύζυγός του πήρε τα χρήματα των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν και εξαφανίσθηκε προς την Αλβανία. 

Ωστόσο, η γυναίκα, μέσω του δικηγόρου της, διαψεύδει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο δικηγόρος της Αλέξιος Αθανασόπουλος αναφέρει επιπλέον στην ανακοίνωσή του: «Η εντολέα μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές. Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της».

Τι υποστηρίζει η σύζυγος του θύματος και τι απαντά στις πληροφορίες για τη φερόμενη εμπλοκή της στην υπόθεση / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μοσχάτο: Η σχέση κατηγορούμενης και θύματος και η επίσκεψη λίγες ημέρες πριν τον θάνατο

Η 47χρονη γνώριζε τον 50χρονο 12 χρόνια. Τους είχε φέρει σε επαφή ένας γιατρός. Δεν είχαν απλά μια σχέση ασφαλιστή και πελάτισσας. Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως είχαν μια φιλική σχέση, η οποία άρχισε να παίρνει την κατηφόρα μόλις η 47χρονη ανακάλυψε ότι τα λεφτά που του είχε εμπιστευτεί είχαν γίνει καπνός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη το θύμα ήταν στο σπιτι της  47χρονης στη Νίκαια. Πήγε αργά το βράδυ, της ζήτησε να κοιμηθεί εκεί, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατασταση.

47χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση του Μοσχάτου

Μοσχάτο: Τα ποσά που απέσπασε ο λογιστής από την κατηγορούμενη

Συνολικά φαίνεται πως της  είχε αρπάξει 120.000 ευρώ και περίπου 80.000 ευρώ απο συγγενικό της πρόσωπο, ενώ είχε καταφέρει να εξαπατήσει και τον αδερφό της και ένα απο τα παιδιά της.

10.000 ευρώ ήταν το τελεευταίο ποσό που απέσπασε πριν λίγο καιρό από τις αποταμιεύσεις του γιου της.

«Της χρωστούσε χρήματα. Της έφαγε λεφτά, πήγε τα ζήτησε απ' ότι άκουσα. Εργαζόταν με οικογένεια, με εγγόνια. Στεναχωριέμαι γιατί το κοριτσάκι είναι αθώο. Ο Θεός να της δώσει το δίκιο της», δήλωσε στο Star θεία της κατηγορούμενης.

Μοσχάτο: Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση

Ωστόσο, για την ασφάλεια δεν έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα.

  • Πώς γίνεται να είχαμε απαγχονισμό από τη στιγμή που τα πόδια του θύματος πατούσαν στο πάτωμα; 
  • Ο ιατροδικαστής εντόπισε κατάγματα στον θώρακα και εκχυμώσεις στο κεφάλι από χτυπήματα που είχε δεχθεί τις τελευταίες μέρες. Γιατί δεν κατήγγειλε το συμβάν; 
  • «Φύγε απο το γραφείο γιατί κινδυνέυεις» είχε πει σε πελάτη του το θύμα λίγες μέρες πριν. Τι εννούσε; 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top