Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο 50χρονος

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον ασφαλιστή που κρεμάστηκε

Όσα ανέφερε η δικηγόρος της 47χρονης στην ΕΡΤ

Απαγχονισμό δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε όταν απομακρύνθηκε η καρέκλα από τα πόδια του 50χρονου, με αποτέλεσμα να κρεμαστεί από μονόζυγο, στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά που είχε φτιάξει με τη ζώνη του. 

Μοσχάτο: Ψάχνουν τη γυναίκα του ασφαλιστή – Υπάρχει βίντεο από τον καβγά

Αποκλείεται έτσι το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού και η εκδοχή να δολοφονήθηκε ο άνδρας και στη συνέχεια να τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 47χρονη όντως προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με κορδόνι, αλλά δεν τα κατάφερε - Facebook

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν επίσης τους ισχυρισμούς της 47χρονης, ότι προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Μοσχάτο: Αυτή είναι η 47χρονη - «Προσπάθησα να τον πνίξω με κορδόνι»

Επίσης, ο ιατροδικαστής εντόπισε περίπου δέκα κατάγματα στα πλευρά, εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, όπως επίσης και μια εκχύμωση στον βραχίονα, που δείχνει την προσπάθειά του να αμυνθεί. Είχε ακόμα χτυπήματα κάτω από τον ώμο, τα οποία χρονολογούνται πριν από περίπου 15 μέρες. 

Μοσχάτο: «Ήταν στοργικός πατέρας» λέει η μητέρα του 50χρονου

Τα ευρήματα αυτά επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι πριν από περίπου δέκα μέρες ο 50χρονος ασφαλιστής είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άλλα άτομα, από τα οποία φέρεται να είχε επίσης καταχραστεί μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο θάνατος του 50χρονου ήλθε δια απαγχονισμού - Facebook

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο θάνατος του 50χρονου ήλθε δια απαγχονισμού - Facebook

Σημαντική τροπή στην υπόθεση θα δώσουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το επόμενο διάστημα. 

Μοσχάτο: «Η 47χρονη προσπάθησε να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία»

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας στην ΕΡΤ έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για την εμπλοκή της πελάτισσάς της στον απαγχονισμό του 50χρονου. 

Μοσχάτο: Βίντεο δείχνει τις κινήσεις της 47χρονης λίγο πριν το έγκλημα

Όπως υποστήριξε, η 47χρονη, η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο του άνδρα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η δικηγόρος της 47χρονος, ισχυρίστηκε ότι το βίντεο που τράβηξε η εντολέας της όσο βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του ασφαλιστή, δικαιώνει την κατηγορούμενη και αποδεικνύει πως προσπάθησε να τον αποτρέψει. 

Μοσχάτο: «Πάρε τηλέφωνο το 100 θα τον σκοτώσω τον π@@στη»

Τέλος, δεν επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα για να κρεμαστεί ο 50χρονος και ανέφερε ότι το ποσό που της χρωστούσε ήταν 200.000 ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top