Μοσχάτο: Βίντεο δείχνει τις κινήσεις της 47χρονης λίγο πριν το έγκλημα

«Μου “έφαγε” 200.000 ευρώ», είπε για τον λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον 50χρονο λογιστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, φέρεται να είναι η αιτία που έκανε την 47χρονη να κλωτσήσει την καρέκλα, πάνω στην οποία βρισκόταν ο άνδρας κι απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Μοσχάτο: «Πάρε τηλέφωνο το 100 θα τον σκοτώσω τον π@@στη»

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διακρίνεταιι η γυναίκα, η οποία πλησιάζει ένα κατάστημα στη γειτονιά του θύματος στο Μοσχάτο και ρωτά έναν καταστηματάρχη πού βρίσκεται η οδός, όπου έμενε ο άνδρας. 

H 47χρονη ισχυρίζεται ότι ο 50χρονος της είχε «φάει» 200.000 ευρώ - Facebook

H 47χρονη ισχυρίζεται ότι ο 50χρονος της είχε «φάει» 200.000 ευρώ - Facebook

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, να απομακρύνεται και στη συνέχεια να επιστρέφει στον καταστηματάρχη και να του λέει «Φώναξε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@στη».

Ομολόγησε η 47χρονη για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο: «Έσπρωξα την καρέκλα»

Σύμφωνα με πληροφορίε,ς η 47χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι ο 50χρονος της είχε «φάει» 200.000 ευρώ και γι’ αυτό πήγε από το σπίτι του. 

Ο 50χρονος φέρεται να απείλησε τη γυναίκα ότι θα αυτοκτονούσε γιατί τον πίεζε να της επιστρέψει χρήματα που δεν είχε - Facebook

Ο 50χρονος φέρεται να απείλησε τη γυναίκα ότι θα αυτοκτονούσε γιατί τον πίεζε να της επιστρέψει χρήματα που δεν είχε - Facebook

Μια ηλικιωμένη την οδήγησε έξω από την πόρτα του άνδρα και όταν ανέβηκε στο διαμέρισμά του άρχισαν να καβγαδίζουν. 

Μοσχάτο: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα- Εξετάζεται από την ΕΛΑΣ μία γυναίκα

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με ένα κορδόνι. Εκείνος ανέβηκε σε μια καρέκλα, πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και την κρέμασε σε ένα μονόζυγο, που είχε στην πόρτα. 

Ερευνάται από την αστυνομία αν υπήρχε και τρίτο άτομο στο διαμέρισμα την ώρα του εγκλήματος - Facebook

Άρχισε να την απειλεί ότι θα αυτοκτονούσε και της φώναζε να μην τον πιέζει και τότε η 47χρονη του κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. 

Οι Αρχές Ασφαλείας θα οδηγήσουν σήμερα τη γυναίκα στον εισαγγελέα. Παράλληλα, έχουν πάρει DNA και δακτυλικά αποτυπώματα από το διαμέρισμα για να διαπιστώσουν αν βρισκόταν και τρίτο άτομο εκεί, την ώρα της δολοφονίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top