Μοσχάτο: Ψάχνουν τη γυναίκα του ασφαλιστή – Υπάρχει βίντεο από τον καβγά

Επί δύο ώρες τσακωνόταν η 47χρονη με τον 50χρονο άνδρα

Η 47χρονη γυναίκα λίγα λεπτά πριν μπει στο διαμέρισμα του 50χρονου / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι πήρε η 47χρονη γυναίκα, η οποία προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή της στον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πήγε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μοσχάτο και αναζητούσε το σπίτι του 50χρονου. Μάρτυρας, ο οποίος της υπέδειξε πού βρισκόταν η οδός που αναζητούσε, ανέφερε ότι του είπε «φώναξε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@@στη». 

Μοσχάτο: Αυτή είναι η 47χρονη - «Προσπάθησα να τον πνίξω με κορδόνι»

Η 47χρονη φέρεται να έμεινε στο διαμέρισμα του άνδρα για δύο ώρες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τον καβγά που είχε μαζί του για τα χρήματα που της χρωστούσε. 

O 50χρονος ασφαλιστής φέρεται να χρωστούσε χρήματα σε πολλούς ανθρώπους - Facebook

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το βίντεο αυτό εντοπίστηκε μετά την κατάσχεση του κινητού της 47χρονης και δείχνει τον άνδρα να κάθεται στον καναπέ κι εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να του φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

Μοσχάτο: Στον Εισαγγελέα η 47χρονη - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ακούγεται επίσης να του φωνάζει «πες μου ρε που έχεις τα λεφτά», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο βίντεο δεν έχει καταγραφεί η στιγμή του απαγχονισμού. 

Η 47χρονη ήταν επίσης εκείνη που άνοιξε στην αστυνομία, όταν έφτασε στο σημείο. Με πρωτοφανή μάλιστα κυνικότητα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «μέσα είναι κρεμασμένος. Μου χρωστούσε λεφτά».

Μοσχάτο: Στο πλευρό της γυναίκας η μητέρα της και οι γιοι της

Η συλληφθείσα φέρεται να είχε δώσει στον ασφαλιστεί μαζί με συγγενικό της πρόσωπο περίπου 150.000 – 200.000 ευρώ, ώστε εκείνος να προχωρήσει σε επενδύσεις, όμως, όπως ισχυρίζεται η ίδια, την εξαπάτησε και της «έφαγε» τα χρήματά της. 

Μοσχάτο: Βίντεο δείχνει τις κινήσεις της 47χρονης λίγο πριν το έγκλημα

Χθες στα δικαστήρια, όπου μεταφέρθηκε για να απολογηθεί βρίσκονταν η μητέρα της και οι τρεις γιοι της.

Στο κινητό της 47χρονης βρέθηκε και νέο βίντεο, στο οποίο έχει καταγράψει τον καβγά με τον 50χρονο - Facebook

Στο κινητό της 47χρονης βρέθηκε και νέο βίντεο, στο οποίο έχει καταγράψει τον καβγά με τον 50χρονο - Facebook

«Η μητέρα μου είχε άγνοια κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα. Χρωστούσε και σε άλλους τεράστια ποσά. Είμαστε συντετριμμένοι», είπε ένας από τους γιους της.

Μοσχάτο: «Πάρε τηλέφωνο το 100 θα τον σκοτώσω τον π@@στη»

Πάντως ο 50χρονος φέρεται να είπε στη γυναίκα πως η σύζυγός του, είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, είχε σηκώσει όλα τα χρήματα και τον είχε εγκαταλείψει, επιστρέφοντας στην πατρίδα της με τα δύο τους παιδιά. 

Μητέρα 50χρονου: Τι κακό είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;

Η μητέρα του 50χρονου, μιλώντας χθες στον Alpha περιέγραψε τον γιο της ως έναν καλό οικογενειάρχη, στοργικό πατέρα, αλλά κλειστό, όσον αφορά στα επαγγελματικά του.

Μοσχάτο: «Ήταν στοργικός πατέρας» λέει η μητέρα του 50χρονου

«Δεν έλεγε, για τη δουλειά του ήταν μυστήριος. Δεν έλεγε. "Πως πάνε οι δουλειές", "Καλά". Δεν θα κάτσει να σου εξηγήσει. Ήταν εσωστρεφής σε τέτοια θέματα. Όπως κρύβουμε και μερικοί άνθρωποι όταν έχουμε κάποιο μυστικό, δεν το λένε ούτε και στη γυναίκα τους, ούτε και στα παιδιά τους», είπε.

Τελευταία φορά που του είχε μιλήσει ήταν δέκα μέρες πριν βρεθεί νεκρός και τότε της είχε παραπονεθεί ότι ένιωθε έναν πόνο στον στήθος. 

Ομολόγησε η 47χρονη για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο: «Έσπρωξα την καρέκλα»

«Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;», ξέσπασε η μητέρα του.

Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε ξυλοκοπηθεί από επενδυτές

Ο 50χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι του είχαν εμπιστευτεί τα χρήματά τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο κάποιοι από αυτούς, όταν έμαθαν ότι έχασαν τα χρήματά τους πήγαν στο γραφείο του και τον ξυλοκόπησαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top