Μοσχάτο: Στη φυλακή η 47χρονη -Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του λογιστή

«Θα σε σκοτώσω», τον απειλούσε η κατηγορούμενη

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του λογιστή στο Μοσχάτο / Βίντεο star.gr - Ανέστης Συμεωνίδης

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο. Την ίδια ώρα, νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του θύματος έρχεται στο «φως», το οποίο είχε τραβήξει η κατηγορούμενη. «Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ακούγεται να λέει η 47χρονη.

Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον απαγχόνισμο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, που κατηγορείται για τον θάνατό του.

Μοσχάτο: «Αγαπούσε τη ζωή, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφυγε έτσι»

Η γυναίκα ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, λέγοντας ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή, στον λάθος χώρο:

Δεν ήθελα να τον σκοτώσω! Εκείνος μου ζητούσε να τον βοηθήσω να αυτοκτονήσει, μακάρι να μην πήγαινα ποτέ σε αυτό το σπίτι.

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του λογιστή

Προφυλακιστέα η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του λογιστή στο Μοσχάτο

«Το παιδί μου είναι αθώο! Ήθελε θεατή για να αυτοκτονήσει! Είναι αθώο και θα αποδειχθεί», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της κατηγορούμενης, μετά την απόφαση της προφυλάκισής της.

Οι δηλώσεις της μητέρας της κατηγορούμενης, μετά την απόφαση για προφυλάκιση της κόρης της / Βίντεο: Ανέστης Συμεωνίδης

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση, τόνισε ότι η έρευνα των αρχών είναι μεγάλη και ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους. Ακόμα, υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου της 47χρονης κατηγορούμενης / Βίντεο: Ανέστης Συμεωνίδης

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου

Τις τελευταίες στιγμές πριν από τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο είχε καταγράψει σε βίντεο η 47χρονη που κατηγορείται για το θάνατό του.

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Το βίντεο, που παρουσίασε η εκπομπή T Live, είχε τραβήξει η 47χρονη γυναίκα και βρέθηκε στο κινητό της. Σε αυτό ακούγεται να του λέει, μεταξύ άλλων: «Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω».

Ακόμα, τον ρωτάει «πού πήγαν τα λεφτά; Πες μου», ενώ τον κατηγορεί πως εξαπάτησε τη μητέρα της και τα συγγενικά της πρόσωπα. 

Βίντεο μέσα από το σπίτι του λογιστή στο Μοσχάτο

Στιγμιότυπα από το βίντεο μέσα από το διαμέρισμα του λογιστή στο Μοσχάτο / T live

Βίντεο μέσα από το διαμέρισμα του λογιστή στο Μοσχάτο

Σε άλλο σημείο του βίντεο ακούγεται η 47χρονη να τον βρίζει και να του λέει: «Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα».

Ακόμα, αναφέρεται και σε ένα περιστατικό με τον γιο της και για ένα αυτοκίνητο που του έδωσε το θύμα: «Με τι ψυχή έφερες στο παιδί μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου; Αν το παιδί μου χτύπαγε στον δρόμο θα μου το κλείνανε μέσα. Ήταν ανασφάλιστο!».

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του 50χρονου λογιστή / Βίντεο Alpha

 

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top