Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου

Στο φως νέα στοιχεία για το θύμα του απαγχονισμού

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που παραμένουν γύρω από τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο

Η 47χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο διαμέρισμα του άτυχου άνδρα υποστηρίζει τώρα ότι δεν έσπρωξε τελικά την καρέκλα πάνω στην οποία στάθηκε ο 50χρονος λίγο πριν κρεμαστεί και ότι υπάρχουν βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο που αποδεικνύουν ότι είχαν έναν έντονο καβγά, αλλά ότι εκείνη δεν είχε καμιά συμμετοχή στην αυτοκτονία του. 

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Αυτό που ερευνά τώρα η ασφάλεια Πειραιά είναι πρώτον γιατί η 47χρονη κατέγραψε σε βίντεο την προσπάθειά της να στραγγαλίσει τον ασφαλιστή. Δεύτερον, γιατί η κατηγορούμενη δεν έφυγε μετά τον απαγχονισμό του 50χρονου, αλλά παρέμεινε στο διαμέρισμα και τρίτον πώς εκείνος κατάφερε να φτιάξει θηλιά ενώ είχε σπασμένα δέκα πλευρά και δεν μπορούσε να κουνηθεί. 

O 50χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει εταιρεία παράνομων επενδύσεων με έδρα τη Λεμεσό

Μοσχάτο: Αναζητείται η σύζυγος του ασφαλιστή

Μυστήριο παραμένει και το πού βρίσκεται η σύζυγος του θύματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της. 

Μοσχάτο: «Η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες» λέει η δικηγόρος της

Ο 50χρονος φέρεται να είχε πει στην 47χρονη αλλά και σε άλλα άτομα, στα οποία χρωστούσε χρήματα, ότι η σύζυγός του είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και είχε αφαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα γείτονες είπαν πως είχαν να δουν την ίδια και τα δυο παιδιά τους περίπου τρεις εβδομάδες.

Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε εξαπατήσει και μια εταιρεία leasing

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εκπομπή Live News, διευθυντής εταιρείας αυτοκινήτων leasing είχε κάνει μήνυση στον 50χρονο για παρακράτηση 65 αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει το ίδιο και με άλλες 3-4 αντίστοιχες εταιρείες. 

Η 47χρονη αρνείται τώρα ότι κλώτσησε την καρέκλα που είχε σαν αποτέλεσμα να απαγχονιστεί ο 50χρονος

Μοσχάτο: Ψάχνουν τη γυναίκα του ασφαλιστή – Υπάρχει βίντεο από τον καβγά

Παράλληλα, είχε φτιάξει ένα site για μια εταιρεία που πραγματοποιούσε παράνομες επενδύσεις με έδρα τη Λεμεσό. Στο site  αναφέρεται ότι πρόκειται για έναν παγκόσμιο όμιλο χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων

Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 50χρονος εκτός από την 47χρονη, φαίνεται πως είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά για υποτιθέμενες επενδύσεις και από άλλους ανθρώπους. 

Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο 50χρονος

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, κάποιοι από αυτούς πήγαν στο γραφείο του και τον ξυλοκόπησαν, ζητώντας τα χρήματά τους πίσω. 

Μοσχάτο: Αυτή είναι η 47χρονη - «Προσπάθησα να τον πνίξω με κορδόνι»

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στον θώρακα και το κεφάλι.

Μοσχάτο: «Πάρε τηλέφωνο το 100 θα τον σκοτώσω τον π@@στη»

Κάποια χτυπήματα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχαν γίνει τέσσερις μέρες πριν τον απαγχονισμό του και κάποια άλλα ήταν λίγο πιο παλιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top