Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας

Αιματηρό σκηνικό ανάμεσα στον πρώην και τον νυν

Απίστευτο σκηνικό με πυροβολισμούς στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια μιας γυναίκας. Ένας άνδρας φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τον απατημένο σύζυγο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Ξεσπoύν οι γονείς του Άλκη Καμπανού - «Να μπουν για πάντα στη φυλακή»

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες. Το θύμα - που διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του δράστη- επισκέφθηκε με τον ξάδερφό του τη Θεσσαλονίκη για ψώνια. Οπως υποστήριξε, οι δυο άντρες αφού έφαγαν σε εστιατόριο, πήγαν σε κουρείο της περιοχής. Ωστόσο, όταν τελείωσε το κούρεμα, το θύμα αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν δυο άτομα που μιλούσαν με τον ξάδερφό του.

Η συνέχεια είναι πραγματικά βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία. Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει το θύμα, εκείνη τη στιγμή ήρθε ένα όχημα, και ο συνοδηγός έδωσε στον δράστη ένα όπλο. Ο δράστης πήρε το πιστόλι και είπε στο θύμα της επίθεσης να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητο, απειλώντας τον ότι «θα του ανατινάξει τα μυαλά».

Πυροβολισμοί σε βενζινάδικο: Παραδόθηκαν δύο άτομα - «Το κάναμε για πλάκα»

Υπό την απειλή του όπλου επιβιβάστηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής όπου υπήρχαν και άλλα άτομα.

Στη συνέχεια, ο δράστης, αφού τον κατηγόρησε ότι ήταν η αιτία για να χωρίσει με τη γυναίκα του, δε δίστασε να πυροβολήσει προς το μέρος του τρεις φορές.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κεντρο Υγείας Διαβατών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, διαφορετική είναι η εκδοχή από την πλευρά του κατηγορούμενου για την επίθεση. Συγκεκριμένα, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, σημειώνει πως ναι μεν υπήρξε συμπλοκή και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ωστόσο, υποστηρίζει πως το όπλο ήταν του θύματος, και όχι του εντολέα της.

Όπως ισχυρίζεται, το θύμα προέταξε το όπλο για να σκοτώσει τον εντολέα της, αλλά ο τελευταίος κατάφερε να του το αποσπάσει και πυροβόλησε στην προσπάθειά του να τον απομακρύνει, δυστυχώς όμως η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε το θύμα στο πόδι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top