Άγιος Παντελεήμονας: Κρατούσε γυναίκα «φυλακισμένη» και τη βίαζε

Πώς κατάφερε να ξεφύγει η γυναίκα

Άγιος Παντελεήμονας: Κρατούσε γυναίκα «φυλακισμένη»

Έναν εφιάλτη έζησε μια 32χρονη από τη Βουλγαρία στα χέρια ενός 35χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος την κρατούσε «φυλακισμένη» για τρεις μέρες στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα και την βίαζε. 

Όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, το μαρτύριό της ξεκίνησε στις 6 Ιανουαρίου, όταν ο 35χρονος φέρεται να την άρπαξε και να την οδήγησε στο σπίτι του. 

Ρόδος: Νεαροί κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση 13χρονης

Εκεί, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, την κράτησε κλειδωμένη και άρχισε να τη βιάζει, απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν αντιδράσεις στους βιασμούς και τον καταγγείλει. 

Το πρωί της 9ης Ιανουαρίου κι ενώ ο 35χρονος έλειπε από το σπίτι η 32χρονη κατάφερε να ξεκλειδώσει την πόρτα και να ξεφύγει. Πήγε αμέσως στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη. 

Ψέματα χαρακτηρίζει ο 36χρονος στη Δράμα τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Αιγύπτιου και τον συνέλαβαν έξω από την πολυκατοικία. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε κλέψει την αστυνομική ταυτότητα του θύματος. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει τι σκόπευε να κάνει στην 32χρονη ο συλληφθείς. 

Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την κόρη του όταν ήταν ανήλικη

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top