Ρόδος: Νεαροί κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση 13χρονης

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Ρόδος: Ανήλικη Θύμα Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Από 19χρονους

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού σημειώθηκε στη Ρόδο. Ένα 13χρονο κορίτσι φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από δύο 19χρονους.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 13χρονη στη Ρόδο, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από 19χρονο. 

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ο νεαρός κατηγορείται με τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της ανήλικης. Οι αποτρόπαιες πράξεις φέρονται να έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ακόμα ένας 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται τον Μάιο του 2022, με τη συγκατάθεση της ανήλικης - όπως αναφέρεται στη δικογραφία - προκάλεσε υποξία, σφίγγοντας με τα χέρια του το λαιμό της, με αποτέλεσμα το παιδί να λιποθυμήσει.

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η 13χρονη, που παρακολουθείται από ψυχολόγο, ενεπλάκη και σε ναρκωτικά.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν τριών παραγγελιών Εισαγγελικού λειτουργού του ΠρωτοδικείουΡόδου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δύο 19χρονων.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της ανήλικης τώρα πήρα ξανά την επιμέλειά της. Την είχαν χάσει προσωρινά λόγω εγκατάλειψης – αδιαφορίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top