Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την κόρη του όταν ήταν ανήλικη

Τι καταγγέλλει η 20χρονη κοπέλα

Κρήτη: Πατέρας Βίαζε Και Εξέδιδε Την Ανήλικη Κόρη Του

Μία απίστευτη καταγγελία μαστροπείας στην Κρήτη έρχεται στο φως. Μια 20χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την εξέδιδε έναντι αμοιβής, τη βίαζε και την κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ ήταν ανήλικη.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με την καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας η οποία ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη, ο πατέρας της την εξέδιδε. 

Το κορίτσι, μάλιστα, δεν αρκέστηκε μόνο στην καταγγελία, αλλά έδωσε και τα ονόματα των φερόμενων βιαστών της. Ανάμεσα σε αυτούς ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive

Η καταγγελία σε βάρος του πατέρα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Η έρευνα για την εμπλοκή των άλλων προσώπων είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με το τοπικό μέσο έχουν ήδη κληθεί για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Κρήτη: «Ο πατέρας μου με βίαζε και με χτυπούσε»

Το κορίτσι κατήγγειλε ακόμα ότι όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού και σωματικής κακοποίησης από τον πατέρα της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της, ενώ συμπεριφερόταν με σκληρότητα και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top