Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 45χρονος που τραυμάτισε αστυνομικούς με μαχαίρι

Νόμιζε ότι οι αστυνομικοί ήταν μέλη μαφίας

Τραυμάτισε αστυνομικούς με μαχαίρι στο λαιμό - Βίντεο από STAR

Στη φυλακή οδηγήθηκε με συνολική ποινή φυλάκισης 105 μηνών, χωρίς αναστολή, ο 45χρονος με καταγωγή Μπαγκλαντές, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα ρούχα του σε μπαλκόνι και...της έκλεψε κοσμήματα

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, φθορά πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος και για παράνομη οπλοφορία, όπως αναφέρει το GRTIMES

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 36χρονος σε τροχαίο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την απολογία του, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για αστυνομικούς, αλλά θεώρησε ότι ήταν μέλη της μαφίας, καθώς εμφανίστηκαν με πολιτική περιβολή και τον υποχρέωσαν να εισέλθει σε βαν που δεν έφερε διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.  

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2022, ο 45χρονος επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του στο τμήμα Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, με όχημα τύπου βαν της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, έκοψε το διαχωριστικό και τραυμάτισε τους αστυνομικούς στο λαιμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top