Θεσσαλονίκη: Απαρηγόρητη η οικογένεια του 16χρονου που πέθανε

Θρήνος στον καταυλισμό Ρομά όπου έμενε ο νεαρός

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 16χρονου στον οικισμό που μεγάλωσε / Bίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 16χρονου που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, επικρατεί στον οικισμό των Ρομά «Αγία Σοφία», εκεί όπου ο Κώστας μεγάλωσε και έκανε τη δική του οικογένεια. Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς σκέφτονται απαρηγόρητοι ότι ο 16χρονος δε θα ξαναδεί τη γυναίκα και το μόλις 1,5 έτους μωρό του. Ο παππούς του 16χρονου συγκλονίζει: «H ταυτότητά μας δε γράφει Ρομά. Γράφει Έλληνας πολίτης», λέει και ζητά δικαίωση.

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που πυροβόλησε αστυνομικός

Ανείπωτη θλίψη αλλά και οργή για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά

Ο 16χρονος  αφήνει πίσω του ένα παιδάκι μόλις 1,5 έτους / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ξεσπούν στην κάμερα του Star οι συγγενείς και φίλοι του 16χρονου, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Ο Στρατής Λημνιός βρέθηκε στον οικισμό των Ρομά με την κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κατέγραψε το βαρύ κλίμα.

Συντετριμμένος ο παππούς του 16χρονου, δε μπορεί να συγκρατήσει την οργή του.

«Αμαρτία από τον Θεό να αφαιρέσουν τη ζωή από ένα 16χρονο παιδί. Να μην αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο», λέει απαρηγόρητος. 

H ταυτότητά μας δε γράφει Ρομά. Γράφει Έλληνας πολίτης. Είμαστε όλοι άνθρωποι.

Ανείπωτη θλίψη αλλά και οργή για τον αναπάντεχο χαμό του 16χρονου

Συντετριμμένος ο παππούς του 16χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον πυροβολισμό από αστυνομικό / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 Όλοι οι κάτοικοι του οικισμού έχουν να θυμούνται από τον Κώστα μόνο τα καλύτερα. Όπως λένε ήταν ένα παιδί χαρούμενο, «ένα παράδειγμα για όλα τα παιδιά».

«Πολύ κρίμα, λιώνει η ψυχή μας. Τρελάθηκαν από τη στενοχώρια η μαμά του και ο μπαμπάς του, κρίμα από τον Θεό. Δεν πρόλαβαν να δουν και να χαρούν το μωράκι τους με τη γυναίκα του» λέει μια κάτοικος του οικισμού.

Ρομά στη Θεσσαλονίκη

 «Δεν πρόλαβαν να δουν και να χαρούν το μωράκι τους με τη γυναίκα του» / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οικισμός Ρομά - πατέρας 16χρονου

Απαρηγόρητος ο πατέρας του 16χρονου / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί», λέει ένας φίλος του και λυγίζει. «Κάηκε η ψυχή μου. Σκέφτομαι πώς θα ζήσει από εδώ και πέρα η οικογένειά του. Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο».

Οικισμός Αγ. Σοφία Θεσσαλονικη

«Κάηκε η ψυχή μου» - Ανείπωτος ο πόνος στον οικισμό όπου μεγάλωσε ο 16χρονος / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πυροβολισμός 16χρονου: Η γυναίκα του μιλά στο Star

Ο οικισμός, όπως λένε, δεν είναι πια ο ίδιος μετά τον πυροβολισμό του Κώστα. Συμπονούν την οικογένεια που ζει το δράμα του παιδιού της. Δεν τρώνε, δεν πίνουν, δεν κοιμούνται.

Ο γενικός γραμματέας του οικισμού Αντώνης Τάσιος και κουμπάρος του 16χρονου, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της οικογένειας. «Πενθούμε τον Κώστα, ένα παιδί 16χρονών που πίσω του αφήνει ένα παιδάκι και τη γυναίκα του» λέει μιλώντας στην εκπομπή.

Ο γενικός γραμματέας του οικισμού Αντώνης Τάσιος

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top