Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη

Πάτησε την Εμμανουέλα δύο φορές και εξαφανίστηκε

Άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 21χρονη κοπέλα στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Star, φαίνεται η τρελή πορεία του αυτοκινήτου και οι περαστικοί να τρέχουν για να βοηθήσουν το θύμα.

Παράσυρση 21χρονης: Συγκλονιστικές μαρτυρίες - «Την πάτησε δύο φορές»

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την παράσυρση της 21χρονης Εμμανουέλας στη Θεσσαλονίκη. 

Σε αυτό φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο που παρέσυρε το κορίτσι, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε σκορπίσει τον τρόμο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Χτύπησε δύο φορές την 21χρονη Εμμανουέλα, τη στιγμή που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Βίντεο ντοκουμέντο παράσυρση Θεσσαλονίκη

Οδηγός παρέσυρε και χτύπησε δύο φορές την Εμμανουέλα πριν την εγκαταλείψει / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο κόσμος έξω από το μαγαζί, όπως φαίνεται στο βίντεο, τρέχει προς το μέρος της νεαρής φοιτήτριας για να τη βοηθήσει.

«Πεταχτήκαμε έξω, είδαμε το κορίτσι πεσμένο... Δεν είχε τις αισθήσεις του... Φωνάξαμε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να έρθει, ήρθανε δύο, ήρθε η αστυνομία», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Θεσσαλονίκη  παράσυρση 21χρονης

Η 21χρονη Εμμανουέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θεσσαλονίκη: Την πάτησε δύο φορές και εξαφανίστηκε - Χαροπαλεύει η 21χρονη

Ο οδηγός, αφού παρέσυρε την 21χρονη, σε κατάσταση σοκ έκανε όπισθεν και τη χτύπησε και δεύτερη φορά. Στη συνέχεια επιτάχυνε το αμάξι και εξαφανίστηκε.

Λίγες ώρες αργότερα το όχημα του ασυνείδητο οδηγού βρέθηκε εγκαταλειμμένο και χωρίς πινακίδες στην περιφερειακη οδό της Θεσσαλονίκης. 

Η 21χρονη Εμμανουέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top