Παράσυρση 21χρονης: Συγκλονιστικές μαρτυρίες - «Την πάτησε δύο φορές»

Σε κρίσιμη κατάσταση η κοπέλα στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και εγκατέλειψε 21χρονη - Έρευνες για τον ασυνείδητο οδηγό / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε την άτυχη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός την πάτησε δύο φορές προτού εξαφανιστεί. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 21χρονη στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε κι εγκατέλειψε 21χρονη που πήγε να περάσει τον δρόμο

Το περιστατικό έγινε στη 01:20 τα ξημερώματα Τρίτης στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν η 21χρονη επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Παράσυρση νεαρής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης / Thestival.gr

Ο ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε την άτυχη κοπέλα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Θεσσαλονίκη-τροχαίο: «Χτύπησε την κοπέλα, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε»

«Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να φεύγει προς δυτικά», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Voria.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.  

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανάκριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ως πολυτραυματίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top