Κιβωτός του Κόσμου: «Μας χτυπούσαν συνέχεια! Προσπαθούσα να το σκάσω»

«Φοβάμαι για την αδερφή μου», λέει στο Star πρώην φιλοξενούμενος σε δομή

Μια νέα μαρτυρία νεαρού που φιλοξενήθηκε ως έφηβος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» έφερε στο φως το Star. Όπως είπε αποκλειστικά στον Άρη Λαμπο, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο της δομής, ενώ φοβάται για την αδερφή του η οποία αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε παράρτημα της Κιβωτού στην περιφέρεια.

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την «Κιβωτό»

Έζησε για πάνω από 8 χρόνια στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ισχυρίζεται, σε ξενώνα κοντά στο Μεταξουργείο. Εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στο σπίτι του και σήμερα αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησε:

Ιερώνυμος: Αιχμές για πατέρα Αντώνιο – Του απαγόρευσε τις ιεροπραξίες

«Στα 10 μου πήγα στην Κιβωτό του Κόσμου. Εκεί μας χτυπούσαν συνέχεια. Εμένα με έχουν χτυπήσει πάνω από πέντε φορές. Και εγώ να κλαίω συνέχεια να προσπαθώ να το σκάσω. Με χτυπούσε ένας παιδαγωγός, ο οποίος έχει φύγε τώρα», ισχυρίστηκε ο 18χρονος και αποκάλυψε ότι χτυπούσε και άλλα παιδιά για ασήμαντες αφορμές.

Eμένα με έχουν βαρέσει οι παιδαγωγοί, γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί. Ήμουν 12... Το λέω και τρέμω... Έκλαιγα συνέχεια, φώναζα "βοήθεια", αλλά κανείς δε με βοήθησε.

Κιβωτός του Κόσμου μαρτυρία

Συγκλονίζει η μαρτυρία πρώην φιλοξενούμενου της Κιβωτού / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Κιβωτός του Κόσμου: «Φοβάμαι για την αδελφή μου!»

Ο 18χρονος έχει άλλα πέντε αδέλφια, τα οποία φιλοξενούνταν στην Κιβωτό και πλέον τα περισσότερα μένουν σε ανάδοχες οικογένειες. Ωστόσο, η συνομήλικη αδελφή του εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή της Κιβωτού στη Χίο.

«Φοβάμαι πολύ για την αδελφή μου... Μην τη βαρέσουν ή οτιδήποτε... Έχω ακούσει ότι ο ... έχει ακουμπήσει μια κοπέλα που είναι 14 χρονών στο γραφείο του στον Κολωνό, να της κανει "έτσι"», υπογράμμισε.

Τέλος, επεσήμανε ότι ο πατέρας Αντώνιος του συμπεριφερόταν μια χαρά: «Δε μου έκανε τίποτα. Και αγκαλιές μου έκανε, αλλά δεν ξέρω τι έκανε στα άλλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top