Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου»

Συγκλονίζει η καταγγελία του 19χρονου

Τι καταγγέλλουν πρώην φιλοξενούμενοι στην Κιβωτό του Κόσμού / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» για την «Κιβωτό του Κόσμου», με τις καταγγελίες πρώην φιλοξενούμενων στη δομή να προκαλούν ανατριχίλα. Ο 19χρονος σήμερα νεαρός που κατήγγειλε πρώτος κακοποίηση μέσα στη ΜΚΟ κατηγορεί ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο. «Ο πατέρας Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα από το μαγιό μου», φέρεται να ισχυρίστηκε στην καταγγελία του.

Κιβωτός του Κόσμου: Ερευνώνται 3 υποθέσεις ασέλγειας και 4 ξυλοδαρμών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την «Κιβωτό του Κόσμου». Οι Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» της Κυριακής έχουν στα χέρια τους 10 καταθέσεις για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ξυλοδαρμούς, καθώς και μαύρη εργασία σε δομές της οργάνωσης. Μάλιστα, κάποιες από αυτές στοχεύουν σε ένα πρόσωπο: τον πατέρα Αντώνιο και ακόμα τρία άτομα, τα οποία ο 19χρονος καταγγέλλων αποκαλεί «υπηρέτες» του πατέρα Αντωνίου.

Κιβωτός του κόσμου: Νέες καταγγελίες για ασέλγειες και ξυλοδαρμούς

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Ο πατέρας Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα από το μαγιό μου»

Η επτασέλιδη κατάθεση του 19χρονου που παρουσιάζει το ρεπορτάζ προκαλεί ανατριχίλα. Ο νεαρός, αφού περιέγραψε τη γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο - ο οποίος του έλεγε ότι θα βοηθά εκείνο και τη μητέρα του - αποκάλυψε όλα όσα είχε ζήσει τους δύο πρώτους μήνες στον Βόλο: 

Ήμουν απομονωμένος από τα υπόλοιπα παιδιά και έκανα το πρόγραμμά του, δηλαδή δουλειά και σχολείο. Τότε άρχισα να έρχομαι πιο κοντά με τον πατέρα Αντώνιο. Όταν ερχόταν στον Βόλο με έπαιρνε στις βόλτες μαζί του και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί.

«Το καλοκαίρι με πήρε μαζί του στο παράρτημα της Πωγωγιανής για ενάμιση μήνα και εκεί του είπα τα οικογενειακά μου προβλήματα, μας βοηθούσε. Έβαλε τη μαμά μου να μείνει σε σπίτι της Κιβωτού μαζί με τον αδερφό μου, όπου μένουν μέχρι σήμερα. Μετά μου πρότεινε να αλλάξω δομή και να πάω στην Καλαμάτα, γιατί η δομή εκεί ήταν καινούργια. Αυτό που δε μου άρεσε όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα, ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα της κάλτσες. Αυτά ήταν τα πρώτα περίεργα πράγματα», φέρεται να κατήγγειλε ο 19χρονος.

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος: «Eίμαι αγανακτισμένος και θυμωμένος»

πατέρας Αντώνιο

Ο πατέρας Αντώνιος σε δηλώσεις του την Παρασκευή δήλωσε θυμωμένος και αγανακτισμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι όσα καταγγέλλονται είναι «ανυπόστατα ψεύδη» / Φωτογραφία αρχείου Intime

Στην Καλαμάτα, όμως, άρχισαν κάποια περίεργα πράγματα, όπως «χτυπήματα στον ποπό», ενώ το καλοκαίρι, στα παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, υπήρχαν απρεπείς χειρονομίες, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου.

Ακόμα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος φέρεται να ήταν συχνά αποδέκτης υποτιμητικών σχολίων από τον πατέρα Αντώνιο.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας Αντώνιος την Παρασκευή τοποθετήθηκε δημοσίως δήλωσε θυμωμένος και αγανακτισμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι όσα καταγγέλλονται είναι «ανυπόστατα ψεύδη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top