Ο βιαστής με τατουάζ επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες - Νέες καταγγελίες

«Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», είπε ένα από τα θύματα

Τέσσερις είναι οι γυναίκες μέχρι τώρα που δέχθηκαν επίθεση από τον βιαστή με το τατουάζ, ο οποίος βίασε μια 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν δύο ακόμα καταγγελίες από γυναίκες που υποστήριξαν ότι δέχθηκαν επίθεση από τον 45χρονο. 

Παλαιό Φάληρο: Στον ανακριτή ο «βιαστής με το τατουάζ»

«Άλλη μια κοπέλα τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Περιμένουμε διάταξη από τον εισαγγελέα για να βγουν οι φωτογραφίες του και να δούμε αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες», αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Βιαστής με τατουάζ

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου φαίνεται ότι είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες - Facebook

Βιαστής με τατουάζ: «Τον θέλω νεκρό, να τον σκοτώσουν», λέει η μητέρα του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία ακόμα γυναίκα προσήλθε στο Α.Τ. Κηφισιάς καταγγέλλοντας πως πριν από λίγους μήνες είχε δεχθεί επίθεση από άτομο, το οποίο είχε το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του χέρι, κι αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του.

Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή με το τατουάζ - Δείτε βίντεο

Μάλιστα, η δράση του βιαστή φαίνεται πως είχε επεκταθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του Παλαιού Φαλήρου, μέχρι και το Λουτράκι.

Βιαστής με τατουάζ: «Κατέβασε το εσώρουχό του κι άρχισε να αυνανίζεται»

Συγκλονιστική είναι η καταγγελία μιας γυναίκας στο Mega, ότι πριν από μερικούς μήνες συνάντησε τον 45χρονο, ο οποίος προσπάθησε να της επιτεθεί, εκείνη όμως κατάφερε να του ξεφύγει. 

βιαστής Παλαιού Φαλήρου

Δύο ακόμα γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο 45χρονος αποπειράθηκε να τους επιτεθεί - Facebook

Π. Φάληρο: Η στιγμή που η μητέρα του «δράκου» μαθαίνει ότι συνελήφθη

«Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», ανέφερε η κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον άνδρα τον Αύγουστο του 2021 στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ήταν περίπου 06:00 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα. Παρότι αυτοκίνητα κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος ατάραχος την ακολουθούσε. Εκείνη προσπάθησε να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

Βιαστής Παλαιό Φάληρο: «Ήθελα να κάνω οπωσδήποτε σεξ»

Μόλις έφτασε κοντά της, η γυναίκα πανικόβλητη πήρε αγκαλιά τον σκύλο της και άρχισε να τρέχει. 

«Ξεκλείδωσα το σπίτι και, με το που μπήκα, τον είδα να τρέχει προς εμένα. Κάλυψε με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που έφτασε μπροστά στην τζαμαρία κατέβασε το βρακί του, ήρθε προς εμένα κι άρχισε να αυνανίζεται. Ευτυχώς, είχα βρει την κλειδαριά και είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου», είπε.

Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, και ένα περιπολικό έφτασε στην περιοχή περίπου 15 λεπτά μετά: «Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο και εκεί έληξε αυτή η ιστορία».

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

Η γυναίκα τόνισε επίσης τη φυσικότητα με την οποία έδρασε ο βιαστής, καθώς δεν υπολόγισε τίποτα, όπως είπε. 

Π. Φάληρο: Ποιος είναι ο «βιαστής με το τατουάζ» - Τον ψάχνουν στην Αλβανία

«Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Είχα μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολόγισε, έτρεχε μανιωδώς επάνω μου την ώρα που υπήρχε κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλάβαινε τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό γι’ αυτόν τον τύπο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top