Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα η 12χρονη – Επίπονη διαδικασία η κατάθεσή της

Αναγνώρισε κι άλλα άτομα – Ζήτημα ωρών οι νέες συλλήψεις

Κολωνός: Ξέσπασε Σε Κλάματα Η 12χρονη Στην Κατάθεσή Της

Νέα εντάλματα σύλληψης θα εκδοθούν σύντομα, μετά από τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε χθες η 12χρονη από τον Κολωνό.

Το κορίτσι θα έδινε αρχικά κατάθεση στην ανακρίτρια, όμως η εύθραυστη ψυχολογία του επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς αξιωματικούς – ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 

Αποκλειστικό: Ο δημοσιογράφος που μιλούσε με τη 12χρονη στο Star

Η χθεσινή κατάθεση διήρκησε τέσσερις ώρες και ήταν αρκετά επίπονη για την 12χρονη, η οποία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κολωνός: Η συνομιλία στο προφίλ της 12χρονης με το μέλος του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε αρκετές φορές σε κλάματα και ήταν πολύ επηρεασμένη από όλα όσα έχουν γίνει μετά από την προφυλάκιση της μητέρας της. 

Κολωνός: Αναγνώρισε 2 – 3 άτομα

Στο παιδί παρουσιάστηκε μια σειρά από φωτογραφίες ανδρών, στις οποίες φέρεται να αναγνώρισε τουλάχιστον δύο με τρία άτομα με τα οποία ο 53χρονος της είχε κλείσει ερωτικά ραντεβού. 

Μεταξύ των φωτογραφιών ήταν και αυτές των 15 ατόμων που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αρχές. Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα φαίνεται πως είναι οι τρεις που αναγνώρισε, ενώ για τους υπόλοιπους είπε ότι είτε δε θυμόταν, είτε δεν ήταν σίγουρη. 

Κολωνός: Η Μητέρα 12χρονης Φέρεται Να Έπαιρνε Τα Χρήματα Από Ραντεβού

Επίσης η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε και κάποιους που έκλεισαν μαζί της ραντεβού, τη συνάντησαν, αλλά δεν τη βίασαν γιατί κατάλαβαν πως ήταν πολύ μικρή σε ηλικία και όχι 17,όπωςς αναφερόταν στο προφίλ της στην εφαρμογή γνωριμιών. 

Η ανακρίτρια θα συνεκτιμήσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και θα κρίνει αν θα απαγγείλει νέες κατηγορίες κι αν θα βγάλει εντάλματα σύλληψης. 

Κολωνός: Αναγνώρισε και τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος

Ιδιαίτερα επίπονη για τη 12χρονη ήταν η στιγμή που κλήθηκε να περιγράψει όσα πέρασε στα χέρια των ανδρών που τη βίασαν.

Φέρεται επίσης να έδωσε λεπτομέρειες και για όσα συνέβαιναν στον οίκο ανοχής, τον οποίο αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Αρχικά της έδειξαν φωτογραφίες από έναν οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, όμως της έδειξαν και έναν ακόμα που βρίσκεται στη γύρω περιοχή με την 12χρονη να υποστηρίζει ότι είναι εκείνος που την είχε πάει ο 53χρονος.

Κολωνός: «Το παιδί γνωρίζει τι έχει συμβεί», λέει η ψυχολόγος της 12χρονης

Η ταυτοποίηση του συγκεκριμένου μέρους μπορεί να τους βοηθήσει τους αστυνομικούς στην αναζήτηση των προσώπων που βρίσκονταν πίσω από το κύκλωμα των παιδοβιαστών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top