Αποκλειστικό: Ο δημοσιογράφος που μιλούσε με τη 12χρονη στο Star

Είναι πατέρας δύο παιδιών - Τι λέει για τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο δημοσιογράφος που φέρεται να επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «έσπασε» τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή.

Κολωνός: Δημοσιογράφος φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη

Ο δημοσιογράφος, που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη, ζει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε νησί. Διατηρεί site με τοπικά νέα, έχει δυο ανήλικα παιδιά, είναι παντρεμένος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει τίποτα ούτε η σύζυγός του, ούτε κανένας από την οικογένειά του.

Κολωνός: Αναγνώρισε άλλους δύο - τρεις βιαστές της η 12χρονη

Ο δημοσιογράφος μίλησε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα τηλεφωνικά και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα τον κατηγορούν.

Κολωνός: Διεγράφη και μέλος του ΠΑΣΟΚ για επαφή με τη 12χρονη

Όπως είπε, επικοινώνησε με το προφίλ της 12χρονης το καλοκαίρι, όμως δε θυμάται ποιον ακριβώς μήνα, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα,

«Μου έστειλε εκείνη μήνυμα. Ηλικία έλεγε 20 ετών, δεν είχε φωτογραφία. Μου έστειλε "γεια τι κάνεις", της είπα "καλά". Μου είπε αν θέλω να γνωριστούμε και της απάντησα "γιατι όχι". Τότε μου έστειλε αν θυμάμαι καλά ότι με ένα δωράκι μπορεί να με γνωρίσει κι εγω τη ρώτησα τι δωράκι. Τότε μου είπε "50 ή 70 ευρώ και να βρεθούμε σε αμάξι στα Σεπόλια". "Ευχαριστώ πολύ, γεια σας", της είπα και το έκλεισα», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Κολωνός - ποιος είναι ο δημοσιογράφος που μιλούσε με 12χρονη

Κολωνός: Η δεύτερη επικοινωνία του δημοσιογράφου με το προφίλ της 12χρονης

Υπήρξε, όμως, και δεύτερη επικοινωνία, καθώς ο Ηλίας Μίχος ήταν ιδιαίτερα επίμονος.

«Μου ήρθε πάλι απο εκείνη κι ένα δεύτερο μήνυμα, στο οποίο δεν απάντησα ποτέ. Αισθάνομαι ένα τέρας χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Δεν βγαίνω από το σπίτι. Το έμαθα από τους συναδέλφους που με κάλεσαν. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν θυμόμουν καν την επικοινωνία. Τη θυμήθηκα όταν μου ανέφεραν τα Σεπόλια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. 

Ακόμα, ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με την ανήλικη.

«Δεν ανταλλάξαμε ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο. Αν γνώριζα την ηλικία της θα το είχα καταγγειλει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μου έτυχε εμένα αυτό. Εχθές, μάλιστα μόλις έμαθα ότι είμαι στη λίστα έσβησα και την εφαρμογή. Δε θέλω να την βλέπω καν. Δε θέλω να έχω τίποτα. Είμαι ένα ράκος», κατέληξε. 

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εκτός απο δημοσιογράφος κάνει και δευτερη εργασία στην οποία έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά. Όπως είπε, δε θα μιλούσε ποτέ μαζί της εάν ήξερε την πραγματική ηλικία της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top