Κολωνός: Δημοσιογράφος φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη

Νέα στοιχεία για τη λίστα των 212

Κολωνός: Δημοσιογράφος εκτός Αθηνών φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Στη λίστα των 212 που είχαν επικοινωνήσει με τα προφίλ της ανήλικης είναι και ένας δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Ρίας Τσοχαντάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε σοκ. Ανέφερε πως χρησιμοποίησε τη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών τον Ιούλιο και δέχθηκε το γνωστό αυτοματοποιημένο μήνυμα για συνάντηση στα Σεπόλια έναντι χρηματικού ποσού.

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει η 12χρονη

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δε δέχθηκε φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ, δέχθηκε μόνο το αυτοματοποιημένο μήνυμα για «ραντεβού» στα Σεπόλια το οποίο και αρνήθηκε και υποστηρίζει ότι δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα για να συναντηθεί με τη 12χρονη. Επίσης ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει διαρροή πορνογραφικού υλικού.

Ακόμα μία γυναίκα συνομιλούσε με τη 12χρονη 

Μία ακόμα γυναίκα, άνω των 50 ετών, που φέρεται να χρησιμοποιούσε αντρικό προφίλ 24χρονου άντρα ενδεχομένως να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η ίδια ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι δεν έχει ιδέα για την εφαρμογή γνωριμιών. 

Ανέφερε επίσης πως έχει χρόνια τον αριθμό τηλεφώνου που είναι δηλωμένος στην εφαρμογή και σχετίζεται με το προφίλ της, αλλά δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση. 

Κολωνός: Τι δήλωσε 30χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη

30χρονος, που είναι στη λίστα των 212, και ελέγχεται μίλησε με τη Ρία Τσοχαντάρη. Παραδέχθηκε πως είχε συνομιλήσει με τα προφίλ της 12χρονης και του είχε δηλώσει ότι είναι ανήλικη, όμως δεν τον έχουν καλέσει από τις αρχές και δεν έχει καταθέσει.

«Ραντεβού είχαμε δώσει, δεν πήγα» υποστηρίζει ο 30χρονος
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top