Κολωνός: Αναγνώρισε άλλους δύο - τρεις βιαστές της η 12χρονη

Για έξι ώρες κατέθετε η ανήλικη

Κολωνός: Και Άλλους Βιαστές Αναγνώρισε Η 12χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Η 12χρονη που έδωσε νέα κατάθεση σήμερα αναγνώρισε ακόμα δύο - τρεις βιαστές της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κολωνός: Δημοσιογράφος φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από έξι ώρες, η κατάθεση της 12χρονης. Η ανήλικη βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης στη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Οι έμπειροι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση, της έδειξαν εδειξαν πολύ υλικό από τη λίστα των 213 ονομάτων που φέρεται να είχαν επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 12χρονη ήταν ήρεμη και φέρεται να έχει αναγνωρίσει άλλα δύο - τρια άτομα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στις φωτογραφίες που είδε η ανήλικη ήταν και η φωτογραφία του αστυνομικού που υπηρετούσε σε υπηρεσία της ΓΑΔΑ και έχει παραδεχθεί ότι είχε συνομιλίες με τη 12χρονη, αρνούμενος όμως κάθε προσωπική επαφή μαζί της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 12χρονη δεν τον αναγνώρισε ανάμεσα στους βιαστές της. 

Το παιδί έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Κολωνός: Ακόμα δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ακόμα δύο άνδρες ηλικίας 34 και 50 ετών εμφανίστηκαν σήμερα αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν στη ΓΑΔΑ, χθες το απόγευμα και το βράδυ, ένας 50χρονος και ένας 34χρονος, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top