Κολωνός: Η συνομιλία στο προφίλ της 12χρονης με το μέλος του ΠΑΣΟΚ

Μήνυση από υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους τον εμπλέκουν    

Star διαγραφή μέλους ΠΑΣΟΚ

Στη διαγραφή μέλoυς του από τη Ρόδο, που φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindcat με τη 12χρονη στον Κολωνό, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων προσπάθησαν να τον εμπλέξουν με αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Κολωνός: Αναγνώρισε άλλους δύο - τρεις βιαστές της η 12χρονη

Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ - Συνομιλούσε με την 12χρονη στον Κολωνό

Τα πέντε λεπτά που κράτησε η συνομιλία  του μέλους του ΠΑΣΟΚ από τη Ρόδο. με το προφίλ στο Blindchat, φεραν την διαγραφη του. 

Κολωνός: Διεγράφη και μέλος του ΠΑΣΟΚ για επαφή με τη 12χρονη

O διάλογος που φέρεται να έγινε ήταν: 

Μέλος ΠΑΣΟΚ : Καλησπέρα τι κάνεις ; 

Προφίλ blind chat: Μια χαρά, θες να βρεθούμε ; 

Mέλος ΠΑΣΟΚ: Είμαι στη Ρόδο. Θες να τα λέμε μέσω Viber και να σε πληρώνω ; 

Προφίλ blind chat : Ναι αμέ. 

Mέλος ΠΑΣΟΚ : Έχεις φωτογραφίες ; 

Προφίλ blind chat: Στο Viber. Πες μου το τηλέφωνο σου. 

Mέλος ΠΑΣΟΚ : Στείλε μου στο 69... Δώσε μου και το δικό σου να σε πάρω. Θα σου στείλω SMS. 

Το μέλος του ΠΑΣΟΚ που διεγράφη, ήταν αναπληρωτής συντονιστής στη Ρόδο και είχε επικοινωνία με το προφίλ  της 12χρονης στις 8 Ιουλίου. Αρχικά δεν θυμόταν αν μίλησε μαζί της.

«Δε θυμάμαι καθόλου αν έχω μιλήσει ή όχι. Βγαίνουν χιλιάδες προφίλ στην συγκεκριμένη εφαρμογή, μιλάς με πάρα πολλά άτομα. Πού να ξέρω αν έχω μιλήσει. Μπορεί να μιλάς με κάποιο  άτομο και μετά από δευτερόλεπτα αυτό αλλάζει» δήλωσε στο e-reportaz.gr . Ύστερα δεν θυμόταν αν τις ζήτησε φωτογραφίες ή βίντεο.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αν συνομιλώ με ανήλικη. Μπορεί και να τις έχω ζητήσει να μου στέλνει φωτογραφίες στο Viber επί πληρωμή. Έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι» δήλωσε στον Alpha. 

Κολωνός: Δημοσιογράφος φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη

Την επικοινωνία με το προφίλ επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που αρχικά ήταν να αναλάβει την υπεράσπισή του:  

«Οι επικοινωνίες είναι καταγεγραμμένες στο blindchat, στην εφαρμογή, και υπάρχουν και εντός της δικογραφίας. Μπορεί να επικοινώνησαν δυο - τρεις φορές το περισσότερο αλλά δηλώθηκε η ηλικία και πραγματικά τα κίνητρα της γνωριμίας τους στη δεύτερη φορά, την οποία και την αποσόβησε, την εσβησε τελείως χωρίς να έχει επαφή με την κοπέλα… »

«Ορθώς, ορθότατα γίνονται οι διαγραφές… Κανείς δεν έχει κανενός είδους ασυλία, όταν πρόκειται για τόσο σοβαρά γεγονότα» σχολίασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.   

Μήνυση από υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους τον εμπλέκουν  

Την ίδια ώρα αναρτήσεις στο διαδίκτυο βάζουν στο κάδρο και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη περιφέρεια του Πειραιά, Γιώργο Μακρυνό. Ανώνυμες αναρτήσεις μιλούν για εμπλοκή του στην υπόθεση, με τον ίδιο να αντιδρά και να προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. 

«Μόλις κατέθεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μήνυση, εναντίον όσων επιχείρησαν να με συνδέσουν με την αποτρόπαια πράξη του βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό. Η άθλια προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που εκτελέστηκε από οργανωμένο κέντρο, με την κάλυψη της «κουκούλας» της ανωνυμίας, θα λάβει την πρέπουσα απάντηση από τη Δικαιοσύνη» έγραψε ο ίδιος. 

Αποκλειστικό: Οι διάλογοι μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης

Από την στιγμή που το όνομα του υποψήφιου βουλευτή άρχισε να κυκλοφορεί στα social media, κατέβηκε από το site του ΣΥΡΙΖΑ η σελίδα που έκανε αναφορά στην υποψηφιότητα του. 

«Ο εντολέας μου δεν περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα των 200 τόσων, άρα λοιπόν και εμάς μας προξενεί απορία το πώς κάποιοι είδαν καπνό χωρίς να υπάρχει φωτιά» δήλωσε ο δικηγόρος του και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγαμέμνων Τάτσης. 

Κολωνός: «Οι διάλογοι» μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη 

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαγράψει μέλος του που συνομίλησε με το προφίλ στο Blindchat για 14 λεπτά έναντι αμοιβής. Όπως προκύπτει, λίγα λεπτά μετά την επικοινωνία το συγκεκριμένο άτομο έδωσε το τηλέφωνο σε τρία άλλα προφίλ, για τα οποία γίνεται έρευνα, ώστε να εντοπιστούν. 

Ενδεικτικός ο παρακάτω διάλογος που φέρεται να έγινε: 

Προφίλ Blindchat: Στα Σεπόλια, στον σταθμό σε αμάξι. Θα μου δώσεις και ένα δωράκι για τα γενέθλια μου. 

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ : Μμμ…  Για πες, πόσο; 

Προφιλ Blindchat: 70 Ευρώ, Έχεις viber να μιλήσουμε εκεί; Πες μου το τηλέφωνο σου…  

«Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή υποτίθεται ότι είναι πάνω από 20 ετών. Εάν δεν πει κάποιος την ηλικία του πως μπορώ εγώ να ξέρω ότι μιλάω με κάποια που είναι ανήλικη;» δήλωσε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.    

Το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε συνομιλήσει με την 12χρονη, δεν δίστασε να  κοινοποιήσει και  άρθρο του Αλέξη Τσίπρα ότι «το κορίτσι του Κολωνού είναι και δικό μας κορίτσι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top