Κολωνός: Ο Μιχάλης, ο Ιωσήφ και ο Δημήτρης – Τα πρόσωπα που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Αναμένονται και άλλες συλλήψεις τις επόμενες μέρες

Ο 53χρονος

Νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες μέρες σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Το ίδιο το παιδί στις τρεις καταθέσεις του, αλλά και τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν οι βιαστές του αναμένεται να οδηγήσουν και σε άλλους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα παιδεραστίας που φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από τον 53χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τις πόρτες που οδηγούν στα σκοτεινά μονοπάτια του κυκλώματος είναι ο τρόπος που οι βιαστές της 12χρονης επικοινωνούσαν με τον 53χρονο κι έκλειναν τα ραντεβού. 

Κολωνός: «Τα λεφτά στη μητέρα μου»

Σε αυτό ενδεχομένως να εμπλέκονται ο Μιχάλης, ο Ιωσήφ και ο Δημήτρης, τους οποίους έχει κατονομάσει η 12χρονη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ο ρόλος τους. 

Αυτό που ερευνά επίσης η αστυνομία είναι πόσες επισκέψεις είχε κάνει τελικά το παιδί μαζί με τον 53χρονο στον οίκο ανοχής .

Κολωνός: Ποιοι είναι οι 3 συλληφθέντες - Τους «πρόδωσαν» τα μηνύματα

Μέχρι στιγμής αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο 53χρονος έστελνε φωτογραφικό υλικό της μικρής και βίντεο στους υποψήφιους βιαστές της. Όσοι εκδήλωναν ενδιαφέρον πλήρωναν και στη συνέχεια βίαζαν το παιδί. 

Πολύ σημαντικός είναι επίσης ο εντοπισμός του υπαλλήλου του οίκου ανοχής, όπου πήγαινε ο 53χρονος τη 12χρονη και ο οποίος, σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι, είχε πει στον 53χρονο «είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος θα μπορέσει να αναγνωρίσει πολλούς από τους άνδρες που βίασαν το παιδί στον οίκο ανοχής κι έτσι να αρχίσει να αποκαλύπτεται το μέγεθος του κυκλώματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top