Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Σοκάρει η απολογία της μητέρας της 12χρονης

Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Η μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό στο απολογητικό της υπόμνημα ανέφερε πως ο 53χρονος εμφανιζόταν ως «ένας καλοσυνάτος άνθρωπος απέναντι στα παιδιά τα οποία συχνά κερνούσε παγωτό και πορτοκαλάδες». 

Η μητέρα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια. Κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης κόρης της. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τα πάντα και παίρνει πλέον τον δρόμο για τις φυλακές. 

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Το απολογητικό υπόμνημα της μητέρας

«Η κόρη μου όσο εργαζόμουν στο κατάστημα του αλλά και όταν είχα σταματήσει πήγαινε περιστασιακά στο μαγαζί του 53χρονου όπου τον βοηθούσε σε κάποια ελαφριά δουλειά κι εκείνος της έδινε χαρτζιλίκι. Όλα αυτά νομίζαμε ότι τα έπραττε από καλοσύνη.

Με αυτό τον τρόπο κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειας μας.

Η νύφη μου - με κάλεσε έντρομη και μου ανέφερε ότι βρήκε στο κινητό τηλέφωνο της κόρης μου μηνύματα που είχε αποστείλει στον 53χρονο, τα οποία είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο και ότι η κόρη μου είχε αποστείλει στον 53χρονο γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Μόλις άκουσα όσα μου είπε η νύφη μου κυριολεκτικά τρελάθηκα. Έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα αν έχει στείλει μηνύματα στην κόρη μου και ο ίδιος το αρνήθηκε.

Βλέποντας τα χυδαία μηνύματα που ο ίδιος είχε αποστείλει στην ανήλικη κόρη μου κυριολεκτικά πάγωσα και σοκαρίστικα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ και ο θυμός μου που την επόμενη ημέρα του απέστειλα μηνύματα στο messenger και τον αποκαλούσα παιδεραστή.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μου ζήτησαν να μην αναφέρω τίποτα σε κανέναν μέχρι να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα και να μην αντιληφθεί ο κατηγορούμενος ότι η ίδια έχω προβεί σε καταγγελία σε βάρος του, γιατί θα ξεκινούσαν αστυνομική έρευνα άμεσα.

Σε επικοινωνία που είχα με την κόρη μου τη ρώτησα τι είχε συμβεί και μου είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του 53χρονου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε.

Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό.

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Ο 53χρονος προσπάθησε να διεισδύσει στην οικογένεια μας, εμφανιζόταν προστατευτικός και δοτικός προς τα παιδιά της γειτονιάς και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας έπραξε όλα αυτά.»

Τι αναφέρει η μητέρα για την επικοινωνία της με την πρώην σύζυγο του 53χρονου

«Σοκαρισμένη (η πρώην σύζυγος) μου ζήτησε να συναντηθούμε από κοντά. Πράγματι συναντηθήκαμε. Στην συνάντησή μας εκείνη μου ανέφερε ότι είναι σε κατάσταση σοκ και μάλιστα μου είπε «Σαν γυναίκα προς γυναίκα άφησε με να σε βοηθήσω γιατί γνωρίζω ότι έχεις οχτώ παιδιά» και η ίδια έβγαλε από μόνη της και μου έδωσε 100 ευρώ. Εγώ δεν της γνωστοποίησα ότι είχα ήδη προβεί σε καταγγελία. Μου ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να καταστραφούν δύο οικογένειες.

Σύζυγος 53χρονου: «Εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας»

Μετά από 3-4 ημέρες, της έστειλα εκ νέου μήνυμα όπου της ζητούσα εκατό ευρώ και πράγματι η ίδια μου είπε να συναντηθούμε. Στην συνάντησή μας αυτή μου έδωσε άλλα εκατό ευρώ ως οικονομική βοήθεια. Πριν φύγω από́ την συνάντησή μας, μου πρότεινε να πάμε σε έναν δικηγόρο και να υπογράψω ένα χαρτί ότι δεν θα προβώ σε καταγγελία ενώ εκείνη θα μου έδινε μία καλή αποζημίωση, για να μην καταστραφούν δύο οικογένειες».

Τι αναφέρει η μητέρα για τα ποσά που έλαβε από τον 53χρονο

Η μητέρα της 12χρονης παραδέχτηκε ότι έστειλε μήνυμα στον 53χρονο να αφήσει 100 ευρώ στον φούρνο τα οποία τα παρέλαβε.

«Ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο 53χρονος ότι είχα προβεί σε καταγγελία.

Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς, η οικογένεια της δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συμβαίνανε και για τη βάναυση κακοποίηση της.

Η ίδια είχε εξεύρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top