Κολωνός: «Τα λεφτά στη μητέρα μου»

Τα δύο στοιχεία που έπεισαν την εισαγγελέα για την ενοχή της μητέρας

Η μητέρα της 12χρονης

Την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης, η οποία βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και εκδιδόταν στον Κολωνό διέταξε χθες η εισαγγελέας. Η 37χρονη στην απολογία της αρνήθηκε ξανά την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας για την οποία κατηγορείται, ωστόσο δεν έπεισα τις εισαγγελικές αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι τα στοιχεία που «έκαψαν» την μητέρα, η οποία μέσα στο ανακριτικό γραφείο έκλαιγε και φώναζε πως είναι αθώα. 

Κολωνός: Ποιοι είναι οι 3 συλληφθέντες - Τους «πρόδωσαν» τα μηνύματα

Το πρώτο στοιχείο είναι τα εμβάσματα στον λογαριασμό της από «πελάτες» της 12χρονης και το δεύτερο μηνύματα του παιδιού προς υποψήφιου «πελάτες», στα οποία τους έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου».

μητέρα 12χρονης

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης που βιαζόταν στον Κολωνό  Intimenews

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μηνύματα αυτά αφορούσαν σε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού που στέλνονταν μέσα από την εφαρμογή blindchat. 

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παιδί έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι για να πηγαίνει στα «ραντεβού» που της έκλεινε ο 53χρονος, με τη μητέρα να μην ανησυχεί για το πού βρίσκεται, οδήγησαν στην προφυλάκισή της.

Κολωνός: Τι υποστήριξε η μητέρα στην απολογία της

Η 37χρονη μητέρα με το υπόμνημά της υποστήριξε ότι δε γνώριζε τίποτα για όσα βίωνε η κόρη της και «πάγωσε» μόλις διάβασε τα αισχρά μηνύματα του 53χρονου προς το παιδί της. 

Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Υποστήριξε ότι ο 53χρονος ήταν ευγενικός και έδειχνε να θέλει να βοηθήσει την οικογένειά της, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη της. 

Κολωνός: Πώς η θεία της 12χρονης έφτασε στην αποκάλυψη της αλήθειας

«Σε επικοινωνία που είχα με την κόρη μου την ρώτησα τι είχε συμβεί και μου είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του 53χρονου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος την βίασε. Μου ανέφερε ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό. Ο 53χρονος προσπάθησε να διεισδύσει στην οικογένεια μας, εμφανιζόταν προστατευτικός και δοτικός προς τα παιδιά της γειτονιάς και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας έπραξε όλα αυτά», είπε η κατηγορούμενη, ενώ σε άλλο σημείο του υπομνήματός της ανέφερε για το παιδί της:

«Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς, η οικογένεια της, δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίηση της. Η ίδια είχε βρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της, γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια».

Κολωνός: Σοκαριστική η νέα κατάθεση της 12χρονης

Παράλληλα, νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες από τον τρόπο που την εκμεταλλευόταν ο 53χρονος. 

Όπως είπε, εκτός του ότι τη βίαζε ο ίδιος, την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου μέσα σε μισή ώρα την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με περίπου πέντε άνδρες, οι οποίοι τον πλήρωναν.

Υποστήριξε επίσης, ότι, μετά από καθοδήγηση του 53χρονου, είχε πάρει την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της και τον έδιναν σε «πελάτες» που ζητούσαν γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, ώστε να βάζουν τα χρήματα. 

Η 12χρονη σημείωσε ότι η μητέρα της δεν είχε καταλάβει τίποτα και δεν είχε καμία εμπλοκή και πως όλα τα είχε οργανώσει ο 53χρονος. 

Κολωνός: Τρία ραντεβού είχε κλείσει ο 33χρονος με τη 12χρονη

«Ο 53χρονος μου είχε πει την πρώτη φορά να δω πού βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες», είπε το παιδί.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις της 12χρονης, η εισαγγελέας έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα υπόλοιπα αδέλφια της κι αν είχαν πέσει και αυτά θύματα βιασμού ή μαστροπείας. Ανάλογη έρευνα θα διενεργήσουν και οι κοινωνικές υπηρεσίες. 

Κολωνός: «Μου έλεγαν ότι έχουν παιδιά»- Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης

Τέλος το βράδυ της Δευτέρας ένας ακόμα άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζοντας ότι είναι χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής των «τυφλών» ραντεβού, αλλά δεν είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικη. Εξετάστηκε ενόρκως και αποχώρησε. Ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι θα ακολουθήσουν και νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top