Κολωνός: Ποιοι είναι οι 3 συλληφθέντες - Τους «πρόδωσαν» τα μηνύματα

Και οι τρεις κατηγορούμενοι επικαλούνται θέματα υγείας

Κολωνός

Οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό  αρνούνται τις κατηγορίες. «Κλειδί», όμως, αποδεικνύονται οι συνομιλίες σε πλατφόρμα γνωριμιών που είχαν με το κορίτσι.

Στις 10 το πρωϊ οι τρεις συλληφθέντες έφθασαν στην Ευελπίδων. Με χειροπέδες και σκυμμένα κεφαλια πέρασαν το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας.  

Τόσο ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης απο την Αγία Βαρβάρα, όσο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αλλά και ο 34χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του απο τη Γερμανία, αρνούνται ότι βίασαν την 12χρονη στα Σεπόλια.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι συνομιλίες στην πλατφόρμα γνωριμίων τους «καίνε».

Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Κολωνός: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης 

Ο 33χρονος Λ.Α. από την Αγία Βαρβάρα έκλεισε τρία ραντεβού, αλλά, πήγε στα δύο και όπως υποστήριξε στα ραντεβού αυτά δε συνευρέθηκε με τη 12χρονη.

Κολωνός: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης 

«Μου έπαιρνε τα χρήματα για να τα πάει στη μαμά της, έφευγε και δεν επέστρεφε» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς. 

Το τρίτο ραντεβού, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. «Μου ζήτησαν προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδαν στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί, ακύρωσαν τη συνάντηση», είπε.  

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 33χρονος πάσχει απο κατάθλιψη και έψαχνε συντροφιά μεσω διαδικτύου.

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Βρέθηκε μήνυμα του 36χρονου και σε 10χρονο κορίτσι 

Ο 36χρονος Κ.Ν., διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, υποστηρίζει ότι μιλούσε με την 12χρονη πιστεύοντας πως είναι 17 ετών. 

Κολωνός: Βρέθηκε μήνυμα του 36χρονου σε 10χρονο κορίτσι 

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο 36χρονος φέρεται να είχε στείλει προσωπικό μήνυμα και σε ένα άλλο 10χρονο κορίτσι και να είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον 53χρονο. 

«Πώς μπορεί κάποιος να σε γνωρίσει;  Eίσαι πανέμορφη» φέρεται να της έγραψε.

Η μητέρα του 36χρονου, με δάκρυα στα ματια, μίλησε χθες αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Ήρθαν, εψαξαν το σπίτι δε βρήκαν τίποτα, έχω δώσει τα πάντα για να τον μεγαλώσω. Το παιδί τρεις μήνες δεν εβγαινε από το σπίτι. Όταν με πήρε και μου ειπε "μαμά, κατηγορούμαι", τρελάθηκα, είμαστε σε κατάσταση σοκ», είπε η μητέρα του 36χρονου.

Κολωνός: Τα εμβάσματα ήταν σε λογαριασμό με γυναικείο όνομα

Κολωνός: Τα ραντεβού του 34χρονου με την 12χρονη

Ο 34χρονος Κ.Ε. συνελήφθη την Κυριακή επιστρέφοντας απο τη Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες βοηθάει τον πατέρα του σε επιχείρηση με ιατρικά μηχανήματα στο Παγκράτι.

Κολωνός: Τα ραντεβού του 34χρονου με την 12χρονη

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε σε δυο ραντεβού χωρίς όμως να κάνει κάτι. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ειναι ανίκανος για ερωτική συνεύρεση.

Και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών. Και οι τρεις ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Μέσω των συνηγόρων τους ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top