Κολωνός: Τα εμβάσματα ήταν σε λογαριασμό με γυναικείο όνομα

Ραγδαίες εξελίξεις

Κολωνός: Τα εμβάσματα ήταν σε λογαριασμό με γυναικείο όνομα

Καθημερινά έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση του βιασμού και της συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star δυο από τους τρεις άντρες που βρίσκονται κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι ο χειριστής του προφίλ τους έδωσε έναν αριθμό iban προκειμένου να καταθέσουν χρήματα. Ο κάτοχος αυτού του λογαριασμού φέρεται να είναι γυναίκα και όχι ο 53χρονος.

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η αδελφή και η θεία της 12χρονης

Συγκεκριμένα ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι έβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί και πως συνομιλούσε με τον χειριστή του προφίλ που σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε νόμιζε πως ήταν 17χρονη κοπέλα. 

Ο χειριστής του προφίλ του έλεγε πως «είμαι σε ΑΤΜ και δεν βλέπω τα χρήματα» και εκείνος στη συνέχεια ακύρωσε τη συναλλαγή. Η κίνηση όμως έχει καταγραφεί.

Στα χέρια των αρχών, μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες με εμβάσματα στο λογαριασμό της μητέρας από το κινητό της κοπέλας. Επιπλέον, ανεξάρτητα αν εμφανίζονταν με ψεύτικο προφίλ στην εφαρμογή, αυτοί που επιδίωξαν να συναντηθούν με τη 12χρονη, έχουν δώσει τα στοιχεία τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οπότε οι αρχές μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top