Κολωνός: Στην ανακρίτρια η αδελφή και η θεία της 12χρονης

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι τρεις συλληφθέντες

Κολωνός: Οι Συλληφθέντες Για Βιασμό 12χρονης Στην Ευελπίδων
Η στιγμή που οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης έφτασαν στην Ευελπίδων / Βίντεο star.gr - Ανέστης Συμεωνίδης

Στην ανακρίτρια έφτασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι βίασαν τη 12χρονη στον Κολωνό, αφού έκλεισαν «ραντεβού» μέσω του 53χρονου. «Έχει κατάθλιψη και κλειστοφοβία», λέει ο δικηγόρος του 33χρονου κατηγορούμενου. Στην Ευελπίδων βρέθηκαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη αδελφή και η θεία του παιδιού. 

Κολωνός: Απολογείται η μάνα της 12χρονης - Ποιοι είναι οι έξι συλληφθέντες

Με κουκούλες και σκυμμένα τα κεφάλια εμφανίστηκαν στην Ευελπίδων το πρωί της Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθούν. Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία. Νωρίτερα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε η 19χρονη αδελφή του παιδιού αλλά και η θεία του, ώστε να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση. 

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: Το προφίλ του 34χρονου που συνελήφθη

Κολωνός - τρεις συλληφθέντες

Οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων / Φωτογραφία Eurokinissi - Βασίλης Ρεμπάτης

Κολωνός - συλλήψεις

Σήμερα απολογείται στην ανακρίτρια και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, ενώ και τα έξι ανήλικα παιδιά της που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους φαίνεται ότι υποστηρίζουν τη μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούν ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια / Φωτογραφία Eurokinissi

Κολωνός: Ποιοι είναι οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Πρόκειται για τον 33χρονο Α.Λ., ανύπαντρο και υπάλληλο φαρμακαποθήκης, από την Αγία Βαρβάρα. Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, καθώς ο ίδιος φέρεται να έκανε λόγο για τρία ραντεβού, όπου τις δύο φορές έφυγε και τη μία ακυρώθηκε.

Κολωνός - ποιος είναι ο 33χρονος κατηγορούμενος

Ο 33χρονος κατηγορούμενος Α.Λ / Φωτογραφία Facebook

Ο δεύτερος που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου είναι ένας 36χρονος με τα αρχικά Ν.Κ., διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», ανύπαντρος και κάτοικος Δυτικής Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βίασε τουλάχιστον μία φορά το παιδί. Η κατηγορία που αντιμετώπίζει είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν. Σήμερα αναμένεται να ζητήσει προσθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι. 

Κολωνός - αυτός είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος

Ο 36χρονος Ν.Κ., συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης / Φωτογραφία Facebook

Ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη είναι ο 34χρονος Ε.Κ., κάτοικος Παγκρατίου. Και αυτός φαίνεται να ήρθε σε επαφή αρχικά με το προφίλ που είχε δημιουργήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ο 53χρονος και από εκεί να έκλεισε ραντεβού.

Κολωνός - ποιος είναι ο 34χρονος κατηγορούμενος

O 34χρονος Ε.Κ. / Φωτογραφία Facebook

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο εντολέας του δε θα μπορούσε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις, λόγω προβλημάτων υγείας.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος για τον εντολέα του / Βίντεο Ανέστης Συμεωνίδης - star.gr

Σημειώνεται ότι το Σαββατοκύριακο, συνολικά τέσσερις άνδρες, ένας 39 ετών κι ένας 55 ετών εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο Τμήμα Ανηλίκων και δήλωσαν ότι είχαν επαφή με το παιδί μόνο μέσω μηνυμάτων και τίποτα περισσότερο. Οι αρχές πήραν τα στοιχεία τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το viber της 12χρονης αποτελεί «κλειδί» στην υπόθεση, καθώς εκεί υπάρχουν 10 αριθμοί επίδοξων βιαστών. Το παιδί καθημερινά ταυτοποιεί πρόσωπα και υπάρχουν πολλά εντάλματα σύλληψης εν αναμονεί.

Κολωνός: «Έχει κατάθλιψη, δεν μπορούσε να διακρίνει ότι ήταν 12 ετών», λέει ο δικηγόρος του 33χρονου

Για ψυχολογικά προβλήματα και μειωμένη αντίληψη του εντολέως του έκανε λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου, Γ. Μπαρκαγιάννης. 

«Υποστηρίζει ότι βρέθηκε δύο φορές μαζί της, αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή. Από το πρώτο ραντεβού έφυγε, γιατί η 12χρονη του είχε ζητήσει να βάλει πετσέτες στα παράθυρα. Ο εντολέας μου έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία. Η συγκεκριμένη έφυγε λέγοντας ότι ''θα δώσω τα χρήματα στη μητέρα μου και επιστρέφω'' και δε γύρισε ποτέ. Όλα αυτά υπάρχουν σε μηνύματα», δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος, μιλώντας στον Ant1 και πρόσθεσε:

Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος.

Αναφερόμενος στις συνομιλίες που φαίνεται να είχε ο 33χρονος με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος του 33χρονου υποστήριξε ότι θεωρείται βέβαιο πως μιλούσε άλλος στη θέση της 12χρονης και όχι η ίδια. «Είναι δυνατόν 12 χρόνων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δε φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top