Κολωνός-βιασμός 12χρονης: Το προφίλ του 34χρονου που συνελήφθη

Ο πέμπτος άνδρας στη σειρά που του περνούν χειροπέδες

Κολωνός

Σε νέα σύλληψη προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό.

Κολωνός: Τρία ραντεβού είχε κλείσει ο 33χρονος με τη 12χρονη

Πρόκειται για έναν 34χρονο άνδρα που συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από την έκδοση εντάλματος.

Κολωνός: «Την πέρασα για 18 ετών. Μου είπε ότι ήταν 17»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο Αλέξανδρος Γύγος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πέμπτος άνδρας που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας βρισκόταν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα και η σύλληψή του έγινε κατά την επιστροφή του από τη Γερμανία όπου βρισκόταν.

Είναι μέτοχος σε οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα των μετάλλων.

Ο κατηγορούμενος που θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι Αρχές να τον ταυτοποιήσουν. 

Κολωνός: Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης

 

Στο μεταξύ το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής στη ΓΑΔΑ, πέρασε νωρίτερα σήμερα αυτοβούλως ένας νεαρός άνδρας ο οποίος συνομιλούσε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό.

Πρόκειται για νεαρό άνδρα ο οποίος αφού έδωσε ένορκη κατάθεση στους αστυνομικούς στη συνέχεια φέρεται να αποχώρησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους στοιχεία και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη νύχτα να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top