Αιγάλεω: Μαθητής και διευθυντής ήρθαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο ο 16χρονος

«Του έκανε κεφαλοκλείδωμα», λένε οι μαθητές

Απίστευτο περιστατικό σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Μαθητής και διευθυντής πιάστηκαν στα χέρια (Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star)

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, κατά τη διάρκεια κατάληψης. Ένας 16χρονος μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διαπληκτίστηκαν έντονα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και πιάστηκαν στα χέρια. Ο μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές του ΕΠΑΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου. Όταν ο διευθυντής έμαθε τι σχεδιάζουν, επιχείρησε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να τους αποτρέψει. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητών, ο 16χρονος πήρε το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του.

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται», υποστήριξαν.

Ο 16χρονος φέρεται να προσπάθησε να ρίξει γροθιά στον διευθυντή, όμως το χέρι του κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα.

Θα δικαστούν στο αυτόφωρο και οι δύο την Τετάρτη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top